promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsolt utazása: „A kínai luxushajó, ahol én vagyok a csodabogár” – galéria
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, most egy-két műhelytitokba avat be minket a Jangcén közlekedő luxushajókkal, és az azokon dolgozó személyzettel kapcsolatban.

„Nagyon sok hajó közlekedik nap, mint nap a Jangce folyón. Az általam választott hajó (Jangce Gold 8) 2013-ban lett átadva, és ez a flotta jelenlegi legmodernebb zászlóshajója. Volt lehetőségem, hogy egy amerikai kézben lévő hajóval járjam be ugyanezt az útvonalat, ugyanilyen színvonalon, annyi a különbség, hogy ott a teljes irányítás az amerikaiak kezébe van. Természetszerűleg az út is drágább lett volna, egészen pontosan két és félszer többe kerül. Ott egy turista lennék a sok közül, itt meg a »csodabogár« vendég vagyok, akivel alapból nagyon kedvesek. A személyzet részéről valóban VIP színvonalú segítségnyújtás tapasztalható. Abban teljesen biztos vagyok, hogy a legközelebbi alkalommal is et a hajót választanám.

Az ellátás remek! Napi háromszori étkezés van, svéd asztalos rendszerben, de emellett mindig megkérdezik, hogy mit akarok enni és személyreszabottan el is készítik nekem azt.

Ellentétben a nagy óceánjáró luxushajókkal, itt a személyzet tagjai mutatják be esténként a különböző kulturális showműsorokat: olyan profi színvonalon, hogy bármelyik nemzetközi hajón megállnak a helyüket. Nem gondolnám, hogy az esti »sztárok« napközben pincérek, menedzserek, vagy épp takarítók, pedig ez így van: nagy tiszteletem az övék, le a kalappal a szorgalmuk és a teherbírásuk előtt!”

– írta Jurák Zsolt.

[[galeri]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás