Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: „A kínai luxushajó, ahol én vagyok a csodabogár” – galéria

Zsolt utazása: „A kínai luxushajó, ahol én vagyok a csodabogár” – galéria

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: „A kínai luxushajó, ahol én vagyok a csodabogár” – galéria

Gasztro & Tourism

Promotions - 2019.07.07. 18:18

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, most egy-két műhelytitokba avat be minket a Jangcén közlekedő luxushajókkal, és az azokon dolgozó személyzettel kapcsolatban.

„Nagyon sok hajó közlekedik nap, mint nap a Jangce folyón. Az általam választott hajó (Jangce Gold 8) 2013-ban lett átadva, és ez a flotta jelenlegi legmodernebb zászlóshajója. Volt lehetőségem, hogy egy amerikai kézben lévő hajóval járjam be ugyanezt az útvonalat, ugyanilyen színvonalon, annyi a különbség, hogy ott a teljes irányítás az amerikaiak kezébe van. Természetszerűleg az út is drágább lett volna, egészen pontosan két és félszer többe kerül. Ott egy turista lennék a sok közül, itt meg a »csodabogár« vendég vagyok, akivel alapból nagyon kedvesek. A személyzet részéről valóban VIP színvonalú segítségnyújtás tapasztalható. Abban teljesen biztos vagyok, hogy a legközelebbi alkalommal is et a hajót választanám.

Az ellátás remek! Napi háromszori étkezés van, svéd asztalos rendszerben, de emellett mindig megkérdezik, hogy mit akarok enni és személyreszabottan el is készítik nekem azt.

Ellentétben a nagy óceánjáró luxushajókkal, itt a személyzet tagjai mutatják be esténként a különböző kulturális showműsorokat: olyan profi színvonalon, hogy bármelyik nemzetközi hajón megállnak a helyüket. Nem gondolnám, hogy az esti »sztárok« napközben pincérek, menedzserek, vagy épp takarítók, pedig ez így van: nagy tiszteletem az övék, le a kalappal a szorgalmuk és a teherbírásuk előtt!”

– írta Jurák Zsolt.

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Legolvasottabb hírek