promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Látványos videókkal mutatkozik be valami új: az Airbnb Kalandok
Borítókép:  A kínai Vörös-hegység (AFP/Csao Csing-dong)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hat kontinensen, helyi vezetőkkel cserélhetjük el az unalomig járt utat a járatlanért. Az Airbnb új szolgáltatást nyújt és ehhez látványos videókat mellékel, amelyek közül most szemezgettünk néhányat. Utazás nem tömegturistáknak. 

Az arab sivatag felfedezése egy teve hátán, spirituális utazás a Joshua Tree Nemzeti Parkba, oroszlánok nyomában Kenyában, UFÓ-k nyomában Arizonában, hegyi kempingezés Coloradóban. Helyi vezetőkkel több mint 200 ehhez hasonló, vagy (mint a lenti videókon látszik) talán még különlegesebb programot kínál

a világ összes kontinensén az Airbnb új szolgáltatása, az Airnbn Kalandok, amely angolul Airbnb Adventure-ként fut. 

Elcserélhejük az unalomig járt utat a járatlanért, amire időnként azért szükség van. Akárcsak a tömegturizmusétól eltérő élményekre, hacsak nem akarunk mindenhol kattintgató mindenre mosolygó utasokká válni egy szintén unatkozó idegenvezető mögött egy buszon. Persze nem minden idegenvezető ilyen, és nem is minden utazás. Az új szolgáltatás látványos videókkal kínálja magát. 

„Térj le a turistautakról, és merülj mélyebbre vadul egyedi kalandok során szerte a világon

– írja az Airbnb honlapja. – Ezeknek a kiscsoportos utazásoknak az időtartama 2–10 nap között mozog, és akár már 99 dollártól elérhetők, ami a szállást, az étkezést és a programokat is magában foglalja. Minden részletről profi, helyi házigazdák gondoskodnak, így mindössze annyit kell tenned, hogy megjelensz.”

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás