promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miénk a világ egyik legjobb hamburgerezője, az új lista alapján
Borítókép:  A legjobb hamburger a lista szerint a Bamba Marháé errefelé (Facebook)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ legjobb hamburgerezőit felsoroló Big Seven Travelnél majdnem a top10-be került egy magyar bár a világranglistán. Csehország még előkelőbb helyen végzett. 

Annak idején, valamikor az ezredforduló környékén úgy tartottuk, a körtéri hamburgeres a világ legjobb hamburgerezője. Már csak a hűlt helyét találjuk Budán, a hetes megállójában, de legenda lett: nem sprótoltak ki belőle semmit, finom volt és olcsó, és

amíg itt az éjszakai buszokra várt az ember egy buli után, pláne télen, magát az életet jelentette. 

Változtak az idők, a hamburgezők a reneszánszukat élik Budapesten is, és lám, tényleg a világ egyik legjobbja lett az egyik magyar hamburgerező. Legalábbis nemhogy bekerült a Big Seven Travel ötvenes listájába, hanem azon belül is az igen előkelő, és

ebben az esetben szerencsés 13. helyet foglalja el. 

Az utazási portál az Egyesült Államoktól Kanadán, Dél-Afrikán és Európán át Ausztriáliáig számos helyet bemutat, ötven város gasztronómia büszkeségét ismerteti meg, mármint a világ legjobb hamburgereit adó hamburgerezőket, amelyekért utazni és érdemes, vagy legalább felkeresni őket, ha már amúgy is arrafelé járunk.

Mint a honlapunknak adott interjúban Gianni felhívta rá a figyelmet, a pesti belvárosnak vannak bőven hiányosságai, főként az, hogy hiányzik belőle a magyar identitás (más helyeken pedig a pénzéhség nyert), a Bamba Marha Burger Bár, illetve bárok bizonyosan jó hírét vitték a fővárosnak a 13. helyezéssel. 

Prága egyébként beelőzte Budapestet, a 12. helyezett Dish nevű hellyel,

a dobogósokért viszont sokkal többet kell utaznunk. A listavezetőt Montrealban találjuk, Uniburger néven.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás