Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Divatot teremtett a Szex és New York legendás utazása

Divatot teremtett a Szex és New York legendás utazása

Gasztro & Tourism

Divatot teremtett a Szex és New York legendás utazása

Gasztro & Tourism

Promotions 10:10

Az egyik oladali vélemény szerint nem kell nyakra-főre együtt lenni. Az ellenvélemény szerint viszont a tartós párkapcsolat egyik záloga, ha együtt kezdjük el a közös életünket. A Szex és New Yorkban Carrie Bradshaw-nak nem volt választása – illetve, de... Ha már a vőlegénye nem mehetett, más megoldást keresett. Lehet, hogy divatot teremtett. 

Emlékeztetőül: a Szex és New York I.-ben Carrie Bradshaw-nak a vőlegénye visszalépése miatt elmarad az esküvője, de a nászútja nem. Igaz, nem egyedül megy Mexikóba, hanem magával viszi legendás barátnőit, ott aztán egyikükkel megesik az alábbi szörnyűség: 

E mexikói jelent azért jutott eszünkbe, mert a New York Times szerint a magányos nászút a legfrissebb trend, amit Carrie indíthatott el a Szex és New Yorkban. Minderről itthon a turizmus.com cikke számol be. 

Vélemény és ellenvélemény az amerikai lapból: 

„Valójában egyikünk sem akarta, hogy ott legyen a másik. Amikor mindketten visszatértünk Dublinba, tele voltunk friss történetekkel a kirándulásainkról, és örültünk, hogy megismertettük egymást az élményeinkkel. Nem kell nyakra-főre együtt lenni, mert akkor hamar megunjuk egymást. A partnerünknek annyiféle szerepet kell teljesítenie – fizikai, szellemi, érzelmi és szexuális téren egyaránt –, hogy a különálló vakáció biztosítása jelenti az igazi szabadságot”

– mondta Jessica Carbino párkapcsolati szociológus.

Helen Fisher, a Kinsey Intézet vezető kutatója mindehhez annyit tett hozzá:

„Talán régimódi vagyok, de úgy gondolom, hogy a tartós párkapcsolat egyik záloga, ha együtt kezdjük el a közös életünket.”

Borítókép: HBO.com