Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bezár a nemrég nyitott nudista étterem Párizsban

Bezár a nemrég nyitott nudista étterem Párizsban

Gasztro & Tourism

Bezár a nemrég nyitott nudista étterem Párizsban

Gasztro & Tourism

Promotions 11:01
A párizsi nudistáknak a jövőben új helyeket kell keresniük, ha éhesek, mert a 2017 novemberében megnyitott O’Naturel érdeklődés hiányában hamarosan bezár.
Az étterem egész évben fogadta a teljesen pucér vendégeket, akiken semmilyen ruha nem lehetett, és még a mobiltelefont is az öltözőben kellett hagyniuk. (Lehet, hogy a telefon hiánya is zavaró volt?)
Csupán egy papucsot hagyhattak magukon, amit az étteremtől kaptak, bár a hölgyek megtarthatták magas sarkú cipőjüket. A vendégek olyan székeken ültek, amelyeken a párnát mindenki után kicserélték.
Kevés volt a visszatérő vendég, aki ismét ki akarta volna próbálni az érzést, milyen idegenek társaságában meztelenül vacsorázni. A tulajdonosok, Mike és Stephane Saada szerint nem elsősorban nudisták látogatták őket, hanem azok, akik kíváncsiak voltak erre az újdonságra.
A tulajdonosok ezért úgy döntöttek, februárban lehúzzák a  rolót, miközben köszönetet mondtak azoknak, akik eddig látogatták az O’Naturelt – idézi szavaikat a Daily Mail nyomán az alltomresor.se.

Franciaországban számos nudista strand és kemping található, de úgy látszik, más a természetben meztelennek lenni, és más egy étteremben, ahol természetesen végig be voltak húzva a függönyök, nehogy bekukucskáljanak a járókelők.

Állítólag nem sokan voltak kíváncsiak a meztelen vendégekre, legalábbis nem fordult elő effajta zaklatás.

(Promotions via turizmus.com)