promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csonka András igazi luxuskerületben éli a mindennapjait, így néz ki belülről a pazarul elit, nagypolgári lakás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész műsorvezető igazán tud élni, mérhetetlen pompa kívül-belül. 

A mindig vidám és derűs Csonka András egy valamiben biztos nem ismer kompromisszumot: ha az életteréről és az otthonáról van szó, akkor nem éri be kevesebbel, mint a legjobb. A színész 31 évesen hagyta el a szülői házat és azóta is az első lakásában él, mely Budapest egyik igazán elit kerületében található. Az első kerületi Naphegyen találta meg álmai otthonát, ahová korábban még a kamerákat is beengedte, hogy megmutassa mi az, ami igazán lenyűgözte ebben a pazar és elit épületben.

A színész elmondta, hogy nem találomra választotta ki az otthonát: az ablakából fantasztikus a kilátás, ami számára kulcsfontosságú volt. Ahogyan nosztalgikus érzéseket is ébreszt benne a környék:

Ez életem első lakása, és valószínűleg az utolsó is. Szemben lakom mindazzal, ami történt velem, rálátok a múltamra. Például, ahova iskolába jártam, a Petőfi Sándor Gimnáziumba, mögötte a családi házam, ahova születtem. De rálátni a budai várra, a Horváth-kertre, ahol minden télen szánkóztam, vagy az Ifjúsági Parkra, ahova koncertekre jártunk ki a barátaimmal. A költözésnél fontos szempont volt a kilátás, semmi nem érdekelt, csak az, hogy mi van körülöttem - árulta el a műsorban.

A berendezés modern, letisztult és elegáns, luxus érzetet kelt a látványa, mégis igazán otthonos hatást kelt. A színész lakásának egyik éke a fotófal, ahol élete fontos pillanatairól készített képek sokasága sorakozik, ezzel emlékeztetve őt, hogy mennyire tartalmas és színes életet él.

A színész elmondta, hogy szeret otthon időt tölteni, esténként filmezni, sorozatozni, de azt sem titkolta, hogy a konyháját nem használta túlzottan sokszor, ugyanis nem főz. Azt is megtudhatjuk a lakásról, hogy 62 négyzetméter, ami igazán ideális méretnek számít, se nem túl nagy, se nem kicsi, főleg egy ember számára.

Így néz ki tehát belülről Csonka András otthona, a videóból megismerheted a lakásának minden zegzugát:

Forrás: femina.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás