promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: március 29: Az egyik csillagjeggyel ki akarnak szúrni, a Bak a félrelépés gondolatával incselkedik
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mozgalmas napot ígér a napi horoszkóp erre a péntekre. Lássuk, kinek mit?

Kos (március 21 - április 19)

A pénteki napod egy kis kihívást hozhat, mert valaki ki akar szúrni veled. Ne hagyd, hogy ez kibillentsen a sodrodból, és maradj fókuszban. Meg fogod találni a megoldást.

Bika (április 20 - május 20)

A napodban könnyen úgy érezheted, hogy csak kapkodod a fejedet, de ne essen pánikba. Fontos, hogy lassíts, és lépésről lépésre haladj. Ne engedd, hogy az idegeskedés eluralkodjon rajtad.

Ikrek (május 21 - június 20)

A hosszú hétvége nyugodtan telik majd számodra. Lehetőséged lesz pihenni és feltöltődni. Használd ki ezt az időt a relaxációra és a szeretteiddel való együttlétre.

Rák (június 21 - július 22)

Szerelemben nem lesz hiány a pénteki napon. Az érzéseid mélyek és őszinték, és ez kölcsönösen érződik majd a partnered részéről is. Élvezd ki ezt az időt, gyűjtsetek élményeket, fürödjetek a romantikában.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

Ha vannak gyerekeid, akkor az agyadra fognak menni most pénteken. Lehet, hogy nagy kihívást jelentenek, de ne feledd, hogy ezek a pillanatok az élet legértékesebb részei közé tartoznak.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

A párod valamiért értetlenkedni fog végig a nap folyamán. Ne hagyd, hogy ez felbosszantson, hanem próbálj meg türelmes lenni és megértően reagálni. Mt akar mondani valójában? Erre kell rájönnöd.

Mérleg (szeptember 23 - október 22)

Mélyen megbánthatják az érzéseidet ezen a pénteki napon, de ne hagyd, hogy ez végleg lehúzza a hangulatodat. Az önbecsülésed fog kisegíteni ebből a helyzetből, felfoghatod ezt valamiféle próbatételnek is.

Skorpió (október 23 - november 21)

Kihasználod a lehetőségeket a pénteki napon, és ezáltal nagy előrelépéseket tehetsz. Legyél nyitott az új dolgokra és ne félj kihasználni azokat a lehetőségeket, amik elé kerülnek.

Nyilas (november 22 - december 21)

Megismerkedsz egy vadidegennel most pénteken, és ez izgalmas lehetőségeket hozhat az életedbe. Ne félj nyitni az ismeretlen felé, mert nagyszerű dolgok történhetnek.

Bak (december 22 - január 19)

Pénteken összetéveszted a szerelmet a vad vonzalommal, és ez komoly gondokat okozhat. Fontos, hogy tisztán lásd a helyzetet, és ne hagyjátok, hogy az impulzusok vezessenek.

Vízöntő (január 20 - február 18)

Feje tetejére áll a világ számodra ezen a pénteki napon, de ne essen pánikba. Ez lehetőséget ad arra, hogy új nézőpontokat fedezz fel és új irányba fordulj az életedben.

Halak (február 19 - március 20)

Ma beérik egy nehéz munka gyümölcse, és ez örömteli érzésekkel tölt majd el. Élvezd ki ezt az időszakot, és ünnepeld meg az elért eredményeidet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás