promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb világjárvány jöhet? Egy a Covidhoz hasonló rejtélyes vírus ütötte fel a fejét világ több pontján
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyelőre az orvosok sem tudják honnan eredhet a rejtélyes vírus.

Rejtélyes vírus ütötte fel a fejét az Egyesült Államokban, a TikTok-on pedig futótűzként terjednek a felvételek az egyelőre ismeretlen eredetű fertőzés áldozataitól.

Egy nő például, akinek a koronavírus-tesztje negatív lett, azt állítja, hogy orvosa azt mondta neki, hogy egy új „azonosítatlan” vírust kapott el, amiből a felépülés akár három hétig is eltarthat. A hölgy e mellett azt is megjegyezte, hogy orvosa azt mondta neki, hogy ez az új vírus futótűzként terjed az Egyesült Államokban, és már ők maguk egészségügyben dolgozók is elkapták a vírust. Az állítás a @rebelworldd nevű felhasználótól származik a TikTok-ról.

Miután a nő tesztje negatív lett koronavírusra, elment az orvosához, hogy megtudja, mi lehet a baja. A  vírusként terjedő videóban pedig azt mondta, hogy eleinte azt hitte, hogy biztosan a Covid egyik új variánsát kapta el, de amikor rájött, hogy nem ez történt teljesen beparázott.

Három különböző orvosnál voltam, többször teszteltettem és megkaptam az oltásokat. Az első két orvos, akinél jártam egyáltalán nem tudták, mi van velem. Azt mondták: „Úgy tűnik, Covid-fertőzése van, mintha minden tünete meglenne hozzá, de nem tudjuk biztosra állítani

- mondta a nő a videóban.

„A harmadik orvos azonban azt mondta neki, hogy biztosan nem a Covidot kapta el ugyanis van egy új vírus, ami most elkezdett terjedni, sőt maga az orvos mondta neki, hogy ő is nemrégiben épült föl ugyanebből a vírusból, ami eddig ismeretlen az egészségügyi szakemberek számára.

A vírus létezésére azonban nincs kézzel fogható bizonyíték, hiszen pusztán a nő videójából értesülhettek erről az emberek de hivatalos tájékoztatás nincs még az ügyben.

A felvétel alá kommentelők többsége azonban úgy tűnt, egyetért az állításokkal.

December végén volt Covid-fertőzésem, majd három héttel később, miután teljesen felépültem, megkaptam ezt a rejtélyes vírust.

Ez teljesen valóságos, mert az elmúlt héten őrülten beteg voltam, de mind a Covid, influenza és rsv (sic) tesztem is negatív lett.

- írták például a hozzászólók.

A nő videóját alább te is megtekintheted!

Forrás: Daily Star

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás