promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 12: Az egyik csillagjegy megbékél a múlttal, a Halak életét egy idegen forgatja fel
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Friss erőkkel indul a hét, lássuk hogyan alakul a hétfői horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Keresésben vagy, ezért gyakran úgy érzed, teljesen fölöslegesen csinálod amit csinálsz, mert nem találod meg azokat a válaszokat, amiket vársz. Talán épp az elvárásokkal van a gond, kevesebbet kellene kérdezned, és könnyebben elfogadni a válaszokat akkor is, ha azok nem tetszenek. Ha komolyan veszed magad, a kérdések száma is lecsökken.

Bika (április 21. - május 20.)

A hét eleje igencsak kellemetlen felismeréssel kezdődhet a számodra, a kedvesed lehet, hogy másfelé kacsingat, a szerelem amit olyan biztosnak hittél, ingadozik, töredezik. Kétségbeesésnek itt mégsincs helye, egyszerűen csak ki kell mondani a valóságot.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hétfőn levertnek és motiválatlannak érezheted magadat, miután előbukkan egy régi emlék a múltból. Nem tudsz elfutni előle, magadba kell szívnod, meg kell élned, hogy megbékélhess vele, és aztán tovább mehess az utadon.

Rák (június 22. - július 22.)

Mostanában kicsit nehezen veszed rá magad a bármire is, egész nap az ágyban feküdnél. Azonban érdemes lenne kipróbálnod, hogy felhúzol egy bakancsot, és délután kimész a szabadba. A friss levegőn való sétálás új energiákkal tölthet fel, és segíthet kitisztítani a fejedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hétfőn arra lesz szükséged, hogy óvatos legyél azzal, hogy mit mondasz és hogyan, illetve kinek. A napjaidat általában a őszinteség és bizalom lengheti körbe, ám ma sokkal figyelmesebbnek kell lenned. Máskülönben valakit magadra haragíthatsz, vagy megsérthetsz, és ezzel hosszútávon te jársz majd rosszul.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szeretnél ma mindenkinek a kedvére tenni, de minél jobban erőlködsz, annál rosszabb végeredménnyel zárulnak a próbálkozásaid. Jobban teszed, ha inkább elvonulsz kicsit és leásol az érzéseid mélyére, mi az a dolog ami miatt ennyire zavart vagy? Ha elég ideig koncentrálsz, egyszer csak rá fogsz bukkanni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hétfőn munkahelyi gondokkal kell szembenézned. Lehetnek konfliktusok a kollégákkal vagy feszültség a feletteseid között. Fontos, hogy megőrizd a nyugalmad és a türelmed, és próbálj megdiplomatikusan kezelni minden helyzetet. Keress megoldásokat és légy rugalmas, hogy sikeresen átvészelhesd ezt az időszakot.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hétfőn pénzügyi sikerek várnak rád. Új lehetőségek nyílnak meg, amelyek növelhetik jövedelmedet vagy megtakarításaidat. Legyél nyitott az új lehetőségekre, és bátran lépj előre pénzügyi terveid megvalósításában.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hétfőn könnyel előfordulhat, hogy régi emlékek kerítenek a hatalmukba, és ezek elszomorítanak, felkavarják a nyugalmadat. Nincs mit tenni, ne is próbálj előlük menekülni, nem véletlenül jönnek most felszínre, már régóta ott lapultak benned. Ezek az emlékek azt jelzik, hogy még dolgod van velük, találd meg a módját, ha kell kérj segítséget.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy váratlan személyes kapcsolat jön az életedbe, ami teljesen megváltoztatja a mindennapjaidat és gondolkodásmódodat. Legyél nyitott az új lehetőségekre és a változásra, mert ez az idegen új élményeket és fejlődést hozhat az életedbe.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy erős kapcsolatban vagy, de most meg kell nézned a múltat, hogy előre tudj lépni. A múltbeli sebek gyógyítása segít abban, hogy a jelenben teljesebben és boldogabban élj a partnereddel. Egész februárban ez fog a legjobban foglalkoztatni.

Halak (február 20. - március 20.)

Teljesen váratlanul érinthet, hogy egy új ember libben be az életedbe, akinek a közelében ráadásul nem igazán érzed magad jól. Legyél nyitott és rugalmas, próbáld meg felfejteni az ellenérzéseid okát, ami nem a másikban rejtőzik, hanem te benned.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás