promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 31: Pénzfa szüretelés esedékes az egyik csillagjegynél, a Szűz megízleli a csábítás gyümölcsét
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg csillagjegynek lesz ma szerencséje, sokat ígér a szerdai horoszkóp.

 

Kos (március 21. - április 20.)

Ha pszichológus lennél, mindenki hozzád fordulna tanácsért, egyszerűen annyira érzed ma az emberek rezgéseit. Ez azonban nehézségeket is hoz, lehet felismersz valamit a párodban, amit jobb lett volna elkerülni - de az igazság végül mindig felfedi magát.

Bika (április 21. - május 20.)

Szerdán kicsit álmodozó kedvedben találhatod magadat, máshol jársz, nagy tervek, nagy ambíciók, de kérdés, hogy megvan-e hozzá az önbizalmad. Az álmok nem véletlenül vannak, ahogy Disney mondta: ha meg tudtad álmodni, a megvalósítására is képes vagy.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem érdemes elnyomnod a dühödet, valahogy meg kellene találnod az utat, hogy kijöjjön belőled, mert ez óriási erővel ruház fel. Ez nem egy könnyű folyamat, sőt, de ma nagy lépéseket tehetsz ebbe az irányba, csak több tudatosságra van szükség, és hogy tényleg akarj utánamenni a dolgoknak, ne csak úgy tegyél, mintha.

Rák (június 22. - július 22.)

Január utolsó napja nagy esélyeket tartogat neked, fontos hogy észrevedd ezeket. Ha bal lábbal kelsz föl, a napi horoszkóp sem tud mást mondani, minthogy erőltesd meg magad, és áll jókedvűen, bizalomteljesen, pozitívan a nap további részéhez, mert ez igensok édes gyümölcsöt teremhet neked. Igen, akár pénzt is, de annál sokkal értékesebbet is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha ma begubóznál, inkább azt ajánlja a napi horoszkóp, pontosabban a bolygók állása, hogy nosza neki az éjszakának vagy a délutánnak, töltsd az idődet inkább a barátaiddal vagy a szeretteiddel, mert nagyon váratlan dolgok történhetnek - persze csak pozitívak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Bosszúsan kelsz, ingerlékeny lehetsz és csípős hangulatú, de ez estére sokat fog oldódni, és legszívesebben inkább vadásznál - vagy épp ellenkezőleg, hagyod egy vadász rabul ejtsen. Akárhogy is, de itt nagyon nagy esély van a csábításra, neked kell döntened, hogy merre lépsz tovább, mennyit ér neked ez a dolog.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mindenkinek vannak megoldatlan életfeladatai az életében, de neked nagyon jó hírt hoz a napi horoszkóp: ma könnyen lehet, hogy az egyik súlyos terhet végleg lerakod, mert megoldódik a feladat. Ha mégsem, akkor se csüggedj, ez egy hosszú folyamat, még a bolygók sem tudják pontosan eltalálni, hogy mikorra esik a vége, de a lényeg hogy te tegyél meg mindent érte.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Fortuna nem győzte takargatni a széles mosolyát, mikor ma rád nézett, mert ez azért mégiscsak túlzás nna.  De valamit nagyon jól csinálhattál, mert a szerencse egyáltalán nem olyan vak, mint amilyennek mondják, joggal zuhan rá az emberre, és néha össze is nyomja. Mindennek két oldala van, úgyhogy legyél óvatos, de azért élvezd ki ezt a nagy szerencsét. A pénznél itt sokkal nagyobb dolgokról lehet szó.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Pénzfahullás várható, vigyázz a fejedre, nehogy beverjed egy bankóba, mert ez bizony fejbe kólinthat. Bárcsak minden nap ilyen lenne, gondolhatod, de hidd el, elég gyorsan meg lehet unni. Úgyhogy meggazdagodásod pillanatában se feledkezz meg azokról, akik a legfontosabbak neked.

Bak (december 22. - január 20.)

Szerdán arra lenne a legnagyobb szükséged, hogy a nagy pörgésben is megtaláld valahogy a módját a lecsendesedésnek, az elvonulásnak, a pihenésnek. Fel kell töltekezned, új energiákat kell magadba szívnod, hogy kibírd azt, ami a január után következik. Nem kell félni, jó lesz, csak nem feltétlenül könnyű.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Te az az ember vagy, aki nem köntörfalaz, mikor pénzről van szó. Miért is tennéd, tudod, hogy ez is az élet része, anyagból vagyunk, nem csak szép gondolatok meg érzelmek fura halmaza. Ha te mégsem ilyen ember vagy, ma bizony megízlelheted, hogy milyen érzés szeretni a pénzt és jól bánni a pénzzel.

Halak (február 20. - március 20.)

Szerdán a  szerelmi életed óriási szélviharba kerülhet, ha ezt tapasztalod, akkor tudnod kell, hogy valójában már régóta benne van, de csak ma veszitek észre. Félre kell tenni a vádaskodást és a másikra mutogatást, vállalni kell a saját szerepünket, akár kívánjuk a megoldást, akár nem. A meneküléssel az a baj, hogy a nagy tanulságok mindig utolérnek, és addig üldöznek, amíg meg nem fejlődnöd azt, amire szükséged van.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás