promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült III. Károly féltve őrzött titka, mindenki lesokkolódott a döbbenetes hír hallatán
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő rokoni kapcsolatra derült fény egy amerikai műsorban.

Elképesztő rokoni kapcsolatra derült fény nemrégiben. A Breaking Bad és a Better Call Saul sztárja, Bob Odenkirk ugyanis teljesen lesokkolódott, miután bebizonyosodott, hogy családi vonala III. Károly király családjához köthető .

A színész a Finding Your Roots amerikai genealógiai sorozatban szerepelt, amikor közölték vele a megdöbbentő felfedezést. A leleplezés egyébként éppen azután történt, hogy az amerikai Odenkirk a britekre utalva kijelentette, hogy „nem monarchista”.

A népszerű műsor házigazdája, Henry Louis Gates Jr. ezt követően fedte fel előtt, hogy Odenkirk családi gyökereit öt generációra visszavezették Friedrich Carl Steinholzig, aki a színész ötödik dédapja volt, és a németországi Plönben született 1755-ben. Az eredmények pedig megmutatták azt is, hogyan fogant meg Steinholz anyja, aki egy házasságon kívüli gyerekként született meg, édesapja pedig Plön hercege, így a színész családfája is Európa-szerte több királyi családhoz is köthető, köztük III. Károlyhoz is.

A leleplezés előtt Odenkirk a következőket mondta a műsorban:

„Amerikai vagyok. Nem vagyok monarchista. Tudod, ez a dolog most kicsit furcsa nekem. Megértem, miért épült rá a társadalom uralkodókra és vezetőkre, és miért adták át generációkon keresztül ezt a vérvonalat, de ebben én annyira nem hiszek”

Ám ezt követően jött csak a hatalmas meglepetés, ugyanis kiderült, hogy ők valójában 11. unokatestvérek a jelenlegi uralkodóval, III. Károllyal, ami persze oda vezetett, hogy Odenkirk viccesen azonnal megváltoztatta az előbbi kijelentéseit :

„Nos, talán mégis meggondoltam magam”.


Ahogy arról a legtöbben értesültek, III. Károlyt múlt hét pénteken megműtötték prosztata problémái miatt. Az uralkodó egészségéért felesége, Kamilla királyné is nagyon aggódott, aki a műtét másnapján háromszor is meglátogatta férjét a kórházban.

A minap azonban jó hírek érkeztek a király állapotáról, ugyanis kiengedték a kórházból.

A Buckingham-palota hétfői közleménye így szólt:

„A királyt ma délután kiengedték a kórházból a tervezett orvosi kezelést követően, majd átütemezte a közelgő nyilvános eseményeit, hogy lehetővé tegye a nyugodt gyógyulást. III. Károly köszönetet mondott az orvosi csapatnak és mindazoknak, akik a kezelésében részt vettek és hálás minden kedves üzenetért, amelyet az elmúlt napokban kapott”.

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás