promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 30: Az egyik csillagjegy ma vérezni fog Ámor nyilától, az Oroszlán kiszagolja a nyerő üzleteket
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szerelem néha csúnya sebeket ejt a lelken, de végül minden a helyére kerül. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Hamarosan vége a januárnak és benned jókora hiányérzet van, valamit meg kellett volna tenned, de folyton csak halogattad. A kedd jó nap lehet rá, hogy felvedd a fonalat, vedd magad komolyan.

Bika (április 21. - május 20.)

Kedden egy kellemetlen rokon zavarhatja a levegőt körülötted. Legyél tapintatos, de határozott, ha nem akarod most elviselni a jelenlétét. Ha kijössz a sodrodból, annak a párkapcsolatod ihatja meg a levét, amit senki sem szeretne.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kedden remek formában leszel, már reggel is úgy keltél, hogy kicsattantál az energiától. A kreativitásod ma nagyon működik, de ebből vigyél haza is valamit, sőt, még a párkapcsolatban is bevetheted, ha esetleg "lankadt" volna mostanában a szerelem intenzitása.

Rák (június 22. - július 22.)

A szerelem néha nem csak felhőtlen boldogság és repkedés, hanem fájdalmas kín. Hiába a mély érzelmek, ha elutasítottsággal vagy értetlenséggel találkoznak. Mégse bánkódj, mert a sebek beforrnak, és keményebbé tesznek mint valaha. Ez segíthet, de mégis fontos hogy megtartsd a bátorságod azokra az időkre, mikor egy kis puhulásra, kinyílásra van szükség.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A pénz akkor a legjobb, ha nem foglal el központi helyet az életünkben, de azért van is belőle. Ma kicsit könnyelműbb leszel a kelleténél, de megteheted, mivel a pénzenergia csak úgy áramlik feléd. Ne feledd, a pénz mindig annál van, akinél a legjobban érzi magát.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kedden a segítségedet fogja kérni valaki, de te lehet úgy érzed, hogy igazából nem vagy kompetens, vagy nem tudsz segíteni. Ne legyen ezért bűntudatod, csak legyél határozott és egyenes. Sajnos nem mindig tudunk segíteni, bármennyire is akarunk.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A test fájdalmai gyakran eltörpülnek a lélek fájdalmai mellett. Téged azonban szerencsére ezen a napon egyik sem érint igazán, mert köszönöd szépen, remekül érzed magad a bőrödben. Na végre, ideje volt már!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Pénteken alaposan meg kell válogatnod, hogy mire költöd a pénzedet, főleg most ebben az ünnepi időszakban, mikor folyton észreveszel még valamit, ami még jó lehet a fa alá. Több mértéktartásra van szükséged, ne engedd el a gyeplőt csak azért, mert úgy érzed megteheted.

Sok mértéktartásra lesz ma szükséged, mert legszívesebben mindenből háromszor annyit teljesítenél. Ebéd? Tripla adagot kérek! Munka? Belefér a túlóra, nagy bennem a tettvágy. Edzés? Toljuk még egy kicsit tovább. Ez egy energikus nap, de ne feledd, holnap is van nap.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kedden előfordulhat, hogy óriási hiányérzeted támad. Ez a zavartság egész nap elkísérhet, ami nagyon bosszantó, de végül be fog ugrani, és rájössz majd, hogy nem akkora baj, és még nem késő bepótolni. Valójában soha nincs késő rendbe tenni a dolgokat.

Bak (december 22. - január 20.)

Erősen lángol a szerelem, a napi horoszkóp sem írhatna nagyobb szenvedélyről, mint ami ma sok Bakot eláraszt. A csillagok állása szerint ez egy különleges metszéspont, amit még az is ki tud használni, akinek épp nincs párkapcsolata. Estére könnyen lehet, hogy már lesz...

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon ki vagy szolgáltatva az érzelmi hullámzásaidnak, egy kicsi erőt kellene venned magadon. Ha kell, menj szembe a rosszérzésekkel, ne hagyd, hogy eluralkodjanak rajtad. Nem mindig ez a helyes döntés, de ma érdemes erőlködni.

Halak (február 20. - március 20.)

Pénteken rendezd egy kicsit a gondolataidat, ebbe az is belefér, hogy alaposan begubózol, elvonulsz a világ elől, épp a közelgő ünnepek kellős közepén. Mégis jobb, ha megadod magadnak ezt a kis időt, belefordulást, mert pillangóként jöhetsz ki a helyzetből.

Kedden rendeződnek kicsit a gondolataid, nagyon szétszórt lehettél az elmúlt időszakban. Ehhez arra is szükség van, hogy kicsit egyedül legyél, vonulj el a többiektől. Ha úgy érzed semmi időd, és fojtogatnak a teendők, akkor ez az a nap, mikor dicséretes a halogatás. Le kell lassulni, hogy ismét száguldhass.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás