promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ijesztő felfedezés a Lidl-ben, mindenki sokkot kapott a banánok közül kibújó élőlény láttán
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A dolgozók először azt sem tudták mit csináljanak, amikor megpillantották a váratlan betolakodót.​

Ijesztő felfedezés történt az egyik bajorországi Lidl áruházban. A Bindlachban találhatóüzlet rémült dolgozói ugyanis néhány nappal ezelőtt riasztották a hatóságokat, miután találtak egy pókot a banánok között.

A dolgozók természetesen nagyon megijedtek az ijesztő betolakodó látványától, főleg, hogy ilyen váratlanul bújt elő a banánok közül. Miután kiérkeztek a helyszínre, a szakértők megállapították, hogy a banánnal együtt érkező potyautas nem más volt, mint egy Heteropoda venatoria, ismert nevén banánpók.

Ezen fajta pókok nem kedvelik a hideget, így házakba és istállókba is befészkelheti magát. A pók fő táplálékai általában rovarok, de akár skorpiókat, kisebb denevéreket is el tud fogyasztani. A feltűnően nagyméretű élőlény egyébként nem halálos az emberre, harapása viszont elég nagy fájdalmat okoz.

Az utóbbi időben pedig nem csak ebben a Lidl-ben tettek elképesztő felfedezést,  Dublinban ugyanis az egyik bolt alatt több mint ezeréves romokat találtak, amelyek meglehetősen jó állapotban maradtak fent, és ahelyett, hogy ezeket a romokat elvitték volna, és máshol állították volna ki,  a szakemberek helyben állították ki azokat, és egy üvegpadlót helyeztek el Dublinban a viking korból is származó romok fölé, hogy azokat mindenki megcsodálhassa vásárlás közben.

A Lidl áruházláncot is érintő hírünk volt nemrégiben, hogy elindítottunk egy szavazást arra vonatkozóan, hogy olvasóink szerint melyik a legjobb üzletlánc hazánkban.. A szavazásban hat lánc vett részt:

A LIdl, az Aldi, a Tesco, a Spar, az Auchan és a Penny

A versenyt pedig nagy fölénnyel az említett pókkal is megküzdő Lidl áruházlánc nyerte.

Amúgy is a Lidl a kedvencem, de a múltkori után, amikor ugye egy új játékkávéfőzőt küldtek nekünk, egyértelmű volt, hogy másra nem is szavazhatok. Mondjuk csak tegnap láttam ezt a szavazást, és akkor még a Spar vezetett, de egy kicsit próbáltam megtolni a dolgokat, és megfordítani az eredményt. Elküldtem az ismerőseimnek, hogy ők is szavazzanak a Lidl-re. Hajrá Lidl!

- dicsérte például a hazai áruházláncot egyik olvasónk.

Forrás: Bors

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás