promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli dolgot találtak egy Lidl-áruház padlója alatt, váratlanul éri a boltba tévedőket a látvány
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a világ egyik legérdekesebb Lidl-áruháza, igazi kuriózum a látvány.

A legtöbb magyar minden héten eljár bevásárolni, a bevásárlás, az élelmiszerbeszerzés már a heteink szerves része, egy rituálé, ami ismétlődik mindig. Ám a bevásárlás sokszor csak annyit jelent, hogy betévedőn a kedvenc áruházunkba, boltunkba vagy éppen diszkontunkba, és fel sem nézünk a bevásárlólistáról, a szemünket sem mozgatjuk úgy, hogy felmérjük, milyen új dolgok, új termékek várnak ránk az adott üzletben. A rituálé robotikus elemekkel töltődik, és nem hagy bennünk maradandó emléket a vásárlás.

Ám mi van akkor, ha egy olyan áruházba keveredünk be, amely merőben eltér más üzletektől, merthogy nagyon is fontos kulturális zsinór köti hozzá ahhoz az országhoz, amelyben felépítették? Megeshet az ilyen találkozás.

Itt a világ egyik legkülönlegesebb Lidl-áruháza, amelyben olyan érdekesség található, amelyre valószínűleg sosem számítottál volna.

De mégis miről is van szó? Mi ez a felfedezés?

Nos, egy Lidl-áruházban Dublinban elképesztő titkokat rejt, és ez lehet a világ legkülönlegesebb áruháza is egyben, mivel itt az építkezés során több mint ezeréves romokat találtak, amelyek meglehetősen jó állapotban maradtak fent, és ahelyett, hogy ezeket a romokat elvitték volna, és máshol állították volna ki, úgy gondolták a szakemberek, hogy helyben állítják ki azokat, és egy üvegpadlót helyeztek el Dublinban a viking korból is származó romok fölé, hogy azokat mindenki megcsodálhassa vásárlás közben.

És persze vannak olyanok  is, akik részben a történelem miatt látogatnak el tehát egy bevásárlóközpontba, hiszen nem mindennapi az sem, hogy a fogyasztás templomaiban szívhatjuk kicsit be őseink szellemét.

Íme a videó a romokról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás