promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Futótűzként terjed az interneten a rémálomba illő felvétel, a tomboló vihar sem tudta eltántorítani őrült tettétől a férfit
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi mit sem törődött a szörnyű időjárási körülményekkel.

Rémisztő felvételeket rögzítettek Írország partjainál. A X-en (korábbi Twitter) futótűzként terjedő felvételen az látható, ahogy egy eszetlen férfi beleugrik a háborgó hullámokba, az Isha elnevezésű vihar kellős közepén, miközben az embereket már jó előre figyelmeztették arra, hogy maradjanak távol a tengertől.

A  fiatalember teljesen figyelmen kívül hagyta a helyi figyelmeztetéseket, és úgy döntött inkább megküzd a jeges áradattal miután a vízbe ugrott az írországi Galwayben található híres Blackrock búvártoronyról vasárnap.

Az emelvényről leugró férfiról készült felvételek heves reakciókat váltottak ki az emberekből,  és nagyon sokan felháborodtak a tettén. A legtöbben azt mondták, hogy ezzel nem csak a saját életét kockáztatja, hanem azokét is, akiknek esetleg ki kell menteniük a vízből.

Az ilyen idiótákat nyilvánvalóan nem érdekli, ha bajba kerülnek, önként veszélybe sodorják magukat, meggondolatlanok és buták

– írta egy kommentelő az X-en.

Ez a döbbenetes akció egyébként azután történt, hogy az ír parti őrség felszólította a viharvadászokat, hogy vigyázzanak a part menti területeken, mivel nagy hullámok és erős szelek sújtják az Egyesült Királyságot és Írországot is.

A szervezet továbbá arra is figyelmeztetett, hogy a vízbe ugró embereket elsodorhatják a viharos hullámok, és a vízimentők, akik kénytelenek megpróbálni kimenteni őket a tengerből, simán megfulladhatnak. Ennek tükrében pedig még inkább felháborító a férfi akciója.

Azoknak az embereknek, akik a tengerpartra terveznek ellátogatni, az ír parti őrség azt tanácsolta, hogy maradjanak biztonságos távolságban a víztől, mivel a jelenlegi viharos körülmények simán a tengerbe sodorhatják, az életét pedig nem érdemes kockára tenni. 

A videóban látható férfit azonban mindez cseppet sem érdekelte, és simán belevetette magát a háborgó hullámokba. Neki most szerencséje volt, mert még időben ki tudott jönni a tengerből, ám nagyon könnyen tragédia lehetett volna a dologból, ha esetleg egy örvénybe vetette volna bele magát.

A rémisztő ugrásról készült videót a Daily Mail meg is osztotta cikkében, amit most alább te is megtekinthetsz! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás