promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sörösdobozokkal támadt a vásárló a Tesco biztonsági őrére, óriási balhé tört ki
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A dühös vásárlót alig tudták megfékezni.

Egészen megdöbbentő jelenetek játszódtak le egy Tesco üzletben nemrégiben. Egy feldühödött vásárló ugyanis olyan stílusban kezdett el veszekedni kezd a biztonsági őrrel, hogy verekedéssé is fajult a konfliktus.

A dühös vásárló akciójáról természetesen felvételek is készültek, melyek futótűzként kezdtek el terjedni a közösségi oldalakon. Az eset nagy visszhangot váltott ki, ami érthető is miután a videóban az látható, hogy az említett férfi ütlegelni kezdte majd sörösládákkal dobálta az őrt a zöldségosztály közepén.

A közösségi oldalakra feltöltött felvételt az angliai Portsmouth-ban található Tesco Extra üzletében vették fel, és az előbb említettek mellet az is látható benne ahogy a dühös vásárló letépi a kabátját, majd teljes extázisban ütni kezdi az őrt, azt ordítva, hogy:

„Ki a hülye, ki a rohadt hülye?”

A biztonsági őr mondanunk sem kell nagyon ledöbbent a férfi akciójától, így először hátrálni kezdett, de nem sokkal később megpróbálta leszerelni támadóját. Egy erős lökés után azonban dühös férfi felvett egy hagymának látszó tárgyat, amit az őr felé hajított, amit egy láda sört is rádobott az őrre. Ekkor azonban váratlanul megjelent egy hős vásárló, aki ráugrott a férfire és azonnal a padlóra küldte.

„Hagyd abba ezt a hülyeséget, gyerekek is vannak itt”

– kiáltotta az irgalmas szamaritánus, miközben a földön birkózott a férfival.

A Tesco munkatársai ezt követően és biztonsági őrökkel körülvéve a dühös vásárlót végül felengedték a földről, ő pedig elhagyta az épületet.  A verekedésről készült felvételt több ezren nézték meg az interneten, a legtöbben pedig a hős megmentőt dicsérték, akinek sikerült megállítania a döbbenetes akciót.

Azt nem tudni, hogy mi okozta a dráma kirobbanását, a Tesco szóvivője azonban megerősítette, hogy az áruházlánc tisztában van a verekedés tényével,és közölték, hogy mindenben segítik a rendőrséget az incidenst követő vizsgálataik során.

„A rendőrök gyorsan kiértek, és röviddel ezután letartóztatták a vásárlót. A 29 éves férfit tényleges testi sértést okozó testi sértés, üzletből való lopás és kábítószer birtoklása miatt vették őrizetbe”

- nyilatkozta a Tesco szóvivője a Daily Mail-nek.

Az említett videót erre a linkre kattintva tekintheted meg!

Nem ez volt az egyetlen hasonló balhé a Tesco-ban, néhány évvel ezelőtt például az alábbi felvétel váltott ki nagy visszhangot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás