promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 6: Az egyik csillagjegyet felfalja a szerelem, a Mérleg elbizonytalanodhat a döntésében
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy szerelem akkor jó, mikor súlya van. Íme a szombati horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Az intelligens kommunikáció segíthet elkerülni félreértéseket a környezeteddel. Használd diplomáciai érzékedet, mert békítésre lehetma szükség. Próbálj nyugodt környezetet teremteni magad körül. Több pihenésre van szükséged, lepd meg magad valami különlegessel.

Bika (április 21. - május 20.)

Tanulj a múlt hibáiból és tervezz előre. Legyél dinamikus, de megfontolt, mégha ezt nem is könnyű a gyakorlatba átültetni. Egy jó stratégia segíthet elkerülni a problémákat. Adózz ma a családodnak az időddel, még akkor is, ha még most is akadna teendő a munkádban.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Váratlan támogatás érkezhet, ne utasítsd el. Ez nem feltétlenül pénzt jelent, lehet érzelmi támogatásról van szó. Vagy akár mindkettőről.. Foglalkozz a magánéleteddel és pénzügyeiddel. ezt üzeni ez a kis segítség, nem lesz minidg ilyen szerencséd. 

Rák (június 22. - július 22.)

Felszabadult energiák segítenek kemény kihívásokkal szembenézni. Légy lelkes és óvatosan értékeld a helyzeteket, ezzel sok nyűgtől megszabadítod magadat. Ne becsüld túl magad, de élvezd a szerencsét, ami a szerelmi életedet kíséri ma.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A munkád legyen hobbid is. Ha nem megy, légy türelmes, és fogadd el, hogy lassabb lesz a haladás. Ne hagyd, hogy egy döcögősebb nap elrontsa a végeredményt, lehet csak rossz helyre koncentrálsz, és nem örülsz annak, amiért hálás is lehetnél.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne hagyd, hogy a bizalmatlanság gátoljon a haladásban. Tisztázz mindent, amit esetleg félre lehetne érteni a szerelmi életedet illetően, és ne hagyd, hogy a nehézségek lelassítsanak. Legyél határozott és proaktív, nem csak a munkában, hanem otthon is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szombaton olyan ingerek érhetnek, amik arra sarkallnak, hogy elbizonytalanodj egy korábbi döntésedben. Nem biztos még, hogy rosszul döntöttél, de ne feledd, kár ezen rágódni, mert az életben sosincs ha. Mindig csak az az egy út van, amin elindulsz, és sosem késő visszafordulni, vagy tenni a görbe kerülőt, vagy elmélázni egy kicsit, majd tovább menni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Legyél óvatos és ellenőrizd magad, különösen a számok terén. A pozitív kapcsolatok erősödnek. Vigyázz, hogy ne sértsd meg másokat sértő módon.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyitott légy, ha valaki bizalmába fogad, ez nagyon ritka dolog valójában, az emberek félnek kitárulkozni. Segíts, de csak ha magad is rendben vagy, különben lemaradsz a lényegről. Mindenki más kersztet visz, de mindenki elbírja a sajátját - nem tudod másokét vinni, legfeljebb az igaz barátságban.

Bak (december 22. - január 20.)

Szombaton szerencséd lesz a szerelem dolgában. Légy nyitott hosszú távú kapcsolatokra, máskülönben magadat sem tudod komolyan venni, akkor ugyanezt hogyan várhatnád el valaki mástól? Vigyázz a nézeteltéréseknél, könnyen megsérthetsz ma valakit

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kényes döntéseket hozhatsz egész januárban, ezért légy megfontolt és határozott, különösen ma. Alakítsd ki a taktikádat, ma inkább a ravasz észjárásodra lehet szükség, és csak akkor oszd meg véleményedet másokkal, ha jól átgondoltad.

Halak (február 20. - március 20.)

Szombaton lgy a megszokottnál is optimistább és reagálj minél gyorsabban helyzetekre. Ha zsákutcába érsz, húzódj ki gyorsan. Ha szerelmes vagy, vigyázz, lehet nagyon meg fog gyötörni, de erre az élményre van szükséged ahhoz, hogy igazán megerősödj. Ezt most még nem lehet tudni, úgyhogy túl elhamarkodott döntéseket azért ne hozz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás