promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 30: Az egyik csillagjegy kezében tartja az univerzumot, a Vízöntőnek rengeteg mindent kell elintéznie
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néha az orrunk előtt van amire vágyunk, és észre sem vesszük. Íme a szombati horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Egy távoli idegennek ma lehet, hogy nagyon nem leszel szimpatikus. Még az is lehet, hogy egy pofon, vagy egy gyomorszájon rúgás lesz a vége. Így kezdődnek a nagy barátságok, lehet itt is erről lesz szó - jövőre kiderül.

Bika (április 21. - május 20.)

Összeszorul a gyomrod, ha rá gondolsz? Gyakran vakargatod magadat egy bizonyos ponton? Akkor ez bizony szerelem, eltalált Ámor nyila, ne vakarózz sokáig, lépj a tettek mezejére.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma férfinak kell lenned. Ha nő vagy, akkor is. Áll ki azért, ami fontos, és védd a gyengébbet, még akkor is, ha kudarc garantált. Nem az számít, hanem a kiállás. Lehet munkahelyi dolog, lehet egy csetepaté az utcán, lehet a családodban történik valami. 

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet nem harcosnak neveltek. Lehet nem foglalkoztak veled eleget. Lehet rossz példát mutattak. Nem számít, már felnőtt vagy, és ma ideje a sarkadra állnod, és felelősséget vállalnod a tetteidért, anélkül hogy másokra mutogatnál. Ők már nem számítanak. Kezd el ma, nem kell megvárni az új évet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hálás lehetsz a sorsnak, amiért olyan életet élsz, amilyet, bár ezt a mindennapok rohanásában néha nehéz átlátni, főleg ma, mikor mindenki a kirakat életével bombáz. Ha van időd, ülj le egy kicsit, és gondold át, milyen sok mindenért tartozol hálával, te magad is meg fogsz lepődni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A pénz ma nem számít, egy jó kis bevásárlás feldobhatja a napodat. Hívd el egy jó barátnődet, mert ez az öröm gyorsan ürül, de egy jó baráti beszélgetés mindig megmarad. Ha férfi vagy, más a helyzet, nektek inkább egy embert próbáló kemény edzés dobhatja fel a napotokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mindjárt vége a decembernek, valamit elfelejtettél, és nagyon idegesíthet, hogy nem jut eszedbe, mi az. Sajnos ezt a napi horoszkópod sem tudja megmondani, de hé, mi szóltunk!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Energikusan telik majd a reggel, aztán lehet elfog a melankólia, ahogy egyre jobban tudatosul benned, hogy lassan elszáll még egy év. És a dolog már csak gyorsulni fog. Adj hálát az útért, amit eddig megtettél, nem mindenki lett volna rá képes.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sokkal több van benned, mint amennyi elsőre látszik. Ez minden emberre elmondható, a kérdés csak az, hogy felfedezted-e már  különleges képességedet. Ha úgy érzed nem, sosem késő, de nem kell nagy dolgokra gondolni, néha az egészen apró dolgok is hatalma erővel bírnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Az egyik barátod szorult helyzetbe kerülhet, és nem biztos, hogy ezt meg fogja veled osztani. Figyelj oda, mert tényleg szükség lehet rád. Ha úgy van, áldozd rá akár az egész napot is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valami furcsa románc van alakulóban, ebből még szerelem is lehet. Ha bizonytalan vagy az érzéseidben, akkor állj elő a farbával, ha elutasítást kapsz viszonzásul, akkor pedig büszke lehetsz magadra, hogy ilyen rövidre zártad. Főleg hogy lehet, ezek után indul csak el valami.

Halak (február 20. - március 20.)

Az emberek néha nem tudják, hogyan kellene helyesen cselekedni, és hibát hibára halmoznak. Szombaton egy nagy hibát neked is el kell követned, de csak hogy mikor a javításon ügyködsz, valami sokkal szebb jöjjön belőle létre.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás