promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felbolydult az internet népe a csinos magyar börtönőr miatt, fényebeséggel terjed a róla szóló felvétel
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Fővárosi Büntetésvégrehajtási Intézet egy igen érdekes videóval szeretné mindenki kedvét meghozni a börtönőr szakmához.

A börtönőr szakma egyáltalán nem tűnik egyszerűnek, sőt, ha a legtöbben belegondolunk nem éppen tűnik a leghívogatóbb szakmának. Így pedig nem is csoda, hogy a különböző intézeteknek kapkodniuk kell az emberek után, ha elég dolgozót szeretnének maguknál látni.

Most azonban felkerült a TikTok-ra egy videó, amely megváltoztathatja azt amit eddig gondoltunk a börtönőr szakmáról. A felvételen ugyanis egy meglehetősen csinos, fiatal hölgy bíztat minket arra, hogy jelentkezzünk a meghirdetett pozíciókra. A Fővárosi Büntetésvégrehajtási Intézet oldalán közzétett videóban a börtönőrként dolgozó hölgy részletesen bemutatja nekünk egy napját ám azt meg kell hagynunk, hogy a férfiszemek biztos, hogy a munka mibenléte helyett a szépségére összepontosítanak majd.

Szeretnél te is a börtön árnyékában állni? Ha a 18 évet be töltötted, de még nem vagy 55 éves jelentkezz! Pályázati feltételek: középfokú végzettség (érettségi bizonyítvány) 18. életév betöltése magyar állampolgárság, állandó belföldi lakóhely, fizikai, pszichikai, egészségügyi alkalmasság, kifogástalan életvitel

- áll a videó mellett közzétett felhívásban. 

A csinos börtönőr hölgy természetesen a kommentelőket is elvarázsolta, akik nem átalkodtak dicsérő szavakkal jutalmazni megjelenését, például a következő hozzászólásokkal:

Csodálatos nő vagy

De szép szakmát választottál 

Legalább egy szép és csinos hölgyet látnak, nagyon sok kitartást a hivatásodhoz

- álltak a dicsérő szavak a hozzászólásokban.

A hosszú barnahajú hölgyemény tehát igen sok embert lenyűgözött, úgyhogy ne is várjunk tovább, nézzük az említett felvételt!

@bv_venyige szeretnél te is a börtön árnyékában állni? 18 évet be töltöted de még nem vagy 55 éves ami a Pályázati feltételek középfokú végzettség (érettségi bizonyítvány) 18. életév betöltése magyar állampolgárság, állandó belföldi lakóhely, fizikai, pszichikai, egészségügyi alkalmasság, kifogástalan életvitel. #fovarosibv #buntetesvegrehajtas #azigazsagvedelmeben #foryoupage #foryou #bvtokol #tartozzközénk #bvsvagyok #nekedbe eredeti hang - Fővárosi Bv. Intézet

A Fővárosi Büntetésvégrehajtási Intézet továbbra is várja a jelentkezéseket a meghirdetett képzésre, így ha a videó láttán kedvet kaptál a börtönőr szakmához, ne habozz, küldd el az önéletrajzodat mihamarabb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás