promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson is feltűnt a Szerencsekerékben? Három egyszerű betűn múlt a többmilliós nyeremény
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Friderikus Show idején rendszeresen utaztak hazánkba a legnépszerűbb filmsztárok, ma már be kell érnünk ennyivel.

A Szerencsekerék tegnapelőtti adásában Kökény Attila felesége, Kökény Aranka volt a műsor sztárvendége, de a civil játékosok talán még érdekesebbek voltak. A műsor készítői két olyan szereplőt válogattak ki, akik meglehetősen távol helyezkednek el egymástól a humorskálán: Sanyi az abszolút bohóc humorista, míg a testőrként dolgozó Tamás egy sokkal kimértebb, komolyabb ember benyomását keltette.

Sanyi unikornis jelmezben kezdte meg a játékot, és eképpen definiálta is magát, rengeteg dolgot megtudhattunk róla, például hogy álmában futóversenyeket szokott nyerni, amiken egyedül indul, vagy hogy az unikornis nem ló, és nem is olyan fenyegető, mint egy igazi állat, egész egyszerűen azért, mert nem létezik. 

Sándor idővel megszabadult a kosztümtől, de utána sem volt kevésbé humoros kedvében, vicces beszólásaival és reakcióival végig feldobta a műsort. Azonban Sándorról is kiderült, hogy korántsem egy karót nyelt figura, szabadidejében például szívesen ölelgeti a fákat, kommunikál velük.

A műsor egy pontján Kasza Tibi rákérdezett, hogy Tamás valóban találkozott-e Dwayne Johnsonnal a Halálos iramban filmek csillagával, vagy ez csak legenda?

"Nem legenda, dolgoztam a legendával, igen. A Herkules című film forgatásán."

Hogy ez pontosan mit jelent, az kiderül a videóból, amiben egyébként a műsorvezető azon viccelődik, hogy nem sokat mond neki John Hurt vagy Ian McShane neve. Ők valóban nem akkora sztárok, mint Dwayne Johnson, de azért nem is kis nevek. McShane a legtöbbeknek a John Wick sorozatból lehet ismerős, vagy a Karib-tenger kalózainak 4. részéből, ahol ő alakította Feketeszakállat, esetleg a legutólsó Hellboy moziból, ahol a pokolfajzat "apukája". Idősebb korában rendszeresen megtalálják az ilyen mentorszerepek. Mégis a Deadwood című HBO sorozatot a legérdemesebb megnézni tőle, de egyébként feltűnt a Trónok harcában is.

John Hurt sajnos már nincs köztünk, fiatalabb korában olyan filmklasszikusokban szerepelt, mint Az elefántember és az Éjféli expressz, amért Oscar-jelöléseket is kapott, de a legtöbben nyilvánvalóan az első Alien moziból ismerik fel. Idősebb korában olyan franchise-okban játszott, mint az Indiana Jones vagy a Harry Potter, utóbbiban ő alakította Ollivandert, a pálcakészítőt. Tamás végül üres kézzel kellett hazamenjen, mert három betűből nem sikerült megoldania feladványt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás