promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 18: Az egyik csillagjegy rengeteg pénzt örököl, a Bak irigykedni fog egy rokonára
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Annyi felé állnak a csillagok, hogy néha az ember haja is az égnek áll. Íme a hétfői horoszkóp

Kos (március 21. - április 20.)

Ma mindent egyedül kell megoldanod, ha megpróbálnál segítséget kérni az, nagy valószínűséggel rosszul végződne, veszekedésbe vagy neheztelésbe torkollana. Ez nem jelenti azt, hogy mindig ez a jó hozzáállás, de ma bízz a horoszkópban.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha valaki rád bízna ma egy fontos titkot, próbálj ellenállni neki, mert csak magadat hozod utána kínos helyzetbe. Ha viszont elhangzanak a rejtegetni való mondatok, tűzön-vízen keresztül is védelmezd azokat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hétfőn meglehetősen sok pénz ütheti a markodat, ami kapóra is jöhet, mert ezzel párhuzamosan sok pénzt is fogsz költeni. Ne sajnáld, mert ezek fontos dolgok, és a párkapcsolatod múlhat rajta.

Rák (június 22. - július 22.)

Eseménydús órákat ígér számodra ez a nap, de a párod nélkül nem igazán tudod majd élvezni. Töltsetek el egymással minél több időt, ha pedig még nincs párod, ma komolyabban neki kell ugrani, hogy ez gyorsan változzon.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma megismersz valakit, aki el fog hívni egy szilveszteri buliba, ahol aztán bármi megtörténhet. Nem biztos, hogy ez egy szerelmi kapcsolat, lehet a munkádban nyit majd új távlatokat. Ez majd még elválik a december folyamán.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jó magas hőfokon lángolhat ma benned a szerelem tüze, de ne hanyagold el a szeretteidet se. Számíthatsz rá, hogy valami különösen romantikus programra visz ma a párod, de ha bizonytalan vagy benne, mutasd meg neki is, hogy mit üzen a horoszkópod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szomorú haláleset történhet a családban, és még az sem vigasztal ezzel kapcsolatban, hogy egy távolabbi rokonról van szó, akinek mégis rendkívül fontos voltál, talán nem is gondoltad volna. Jelentős vagyont hagyott rád, amit nagyon megfontoltan kell kezelned, de mielőtt bármit is tennél, gondolkozz kicsit  a kapcsolatotokon.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nincs egy szabad perced sem, annyira lefoglal a munkád. Érdemes lenne azonban minőségi időt töltened a pároddal is, fontos lenne, hogy időt szakíts rá, főleg ha az illető Bak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hajszolod az élvezeteket, üldözöd a kalandot, kirúgsz a hámból? Ha nem, komoly hibát vétesz, mert ma pont ezt kellene tenned, de foglalkozz vele, hogy még csak a hét eleje van. Carpe diem, sokkal több carpe diem!

Bak (december 22. - január 20.)

A hét rögtön azzal kezdődhet a számodra, hogy az egyik rokonod egy igazi örömhírt oszt meg veled, de nem tudsz neki örülni, sőt, azt gondolhatod, hogy te jobban megérdemelnéd. Próbálj uralkodni az érzéseiden, és a mélyére ásni, hogy miért váltott ez ki belőled ilyesmit?

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A baráti társaságod ma egészen más szemmel nézhet rád, mint máskor, és ez feszültséget okozhat. Valami fölött átsiklottál, nem vetted észre, ami nekik rosszul eshetett, jobb ha minél előbb tisztázzátok a helyzetet.

Halak (február 20. - március 20.)

Hódító hangulatban kezdődhet a hét, a sok flört azonban elterelheti a figyelmedet a komoly, fontos érzelmektől. Ha új párkapcsolatot szeretnél, állj hozzá komolyan, elég a menekülésből.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás