promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már több mint 25 millióan látták ezt a karácsonyi TikTok videót, te is nagyon meg fogsz döbbenni ha megnézed
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kisfiú nem bírta elviselni, hogy nem kapta meg karácsonyra azt az ajándékot amit szeretett volna.

Elérkezett az idő, amikor a karácsonyt váró gyerekek világszerte mindenhol levelet írnak a Jézuskának vagy a Mikulásnak, abban a reményben, hogy mindent megkapnak, amire vágynak az ünnepkor.

A dolgok azonban nem mindig úgy sülnek el ahogy azt várjuk. Karácsony után ugyanis egy kissé szemtelen amerikai gyerek egy igen dühös, sőt fenyegető levelet írt a Mikulásnak, amelyben arra panaszkodott, hogy nem kapta meg a karácsonyra várt ajándékok egyikét.

A most előkerült levelek még 2017-ben íródtak, de most vírusként kezdtek el terjedni a TikTok-on, miután az egy felhasználó Kodi Mink megosztott egy videót a nem mindennapi történetről. Az említett videót, azóta egészen elképesztő módon több mint 25 millió alkalommal néztek meg.

A TikTokker egyébként Jeremy és a Mikulás között zajló üzenetváltásokat mutatta be a felvételen.

Az első, dühös levélben ez állt:

„Kedves Mikulás!

Ezt a levelet karácsony másnapján írom neked, mert nagyon szomorú vagyok, hogy a kért két ajándékból csak az egyiket kaptam meg. Mivel megetted a sütimet, feltételezem, hogy a hiányzó ajándékomat csak valamiféle hiba miatt nem hoztad el, úgyhogy egy hetet adok neked, hogy ezt kijavítsd.

Jeremy"

A Mikulás azonban nem tartotta magát Jeremy követeléséhez, amikor az alábbi levelet írta válaszul:

Kedves Jeremy, sajnálom, hogy csalódott az ajándékaimban, de te két nagyon drága ajándékot kértél, és a Mikulásnak csak ennyire tellett

 – áll a gépelt levélben.

A Mikulás azt is mondta Jeremynek, hogy meg kell tanulnia hálásnak lenni azért, amije van. Ha pedig továbbra is panaszkodik, a Mikulásnak nincs más választása, mint hogy jövőre felvegye őt a szemtelenek listájára.

Nem meglepő módon a Mikulás válasza csak még jobban feldühítette Jeremyt, aki az Északi-sarkra címzett második levelében újabb merész kijelentéseket tett.

Ebben már a megszólítás sem volt túl kedves:

"Kedves kövér Úr!

Nem ijesztenek meg a fenyegetéseid. Nem teljesítetted a kérésemet. Ez így nagyon nem oké. Adok neked egy hetet, de akkor már fizetned kell"

- írta dühösen a kisfiú, aki azt is megkérdőjelezte, miért érdekelné a Mikulást, ha egy ajándék túl drága, tekintve, hogy vannak manói is akik mindenben segítik őt.

Az ügy azonban még itt sem állt meg. A Mikulás ugyanis új szintre emelte a dolgokat, amikor egy másik levélben azt válaszolta, hogy beszélt Jeremy szüleivel, és azt mondta nekik, hogy vegyék el az új Wii U játékát.

Ha megtanulsz hálásnak lenni, talán visszakaphatod. Nagyot csalódtam vagyok benned, Jeremy. Idén extra jónak kell lenned, ha vissza akarsz kerülni a jógyerekek listára.

- írta a Mikulás.

Jeremy azonban itt sem állt meg és még egy válaszlevelet küldött a télapónak:

„Kedves Mikulás, nem szeretem azt a mutatványt, amit a szüleimmel csináltál. Most rajta vagy az utálom listámon. Félni. Lassúnak tűnsz és könnyű megölni. Élvezd csak a sütiket jövőre is, mert méreg lesz bennük”

 Remélem, meghalsz”. - állt az igencsak dühös levélben.

A Jeremy és a Mikulás közötti harcias leveleket bemutató videóra több ezer megjegyzés érkezett a TikTok felhasználóitól, akik természetesen nem tudtak betelni a vicces eszmecserével.

@koko_mink Jeremy was NOT playing about his Christmas!!! #greenscreen #christmas #santa original sound - KoKo

(Independent)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás