promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 30: Az egyik csillagjegyet csúnya árulás éri, a Kos viszont fürdik a pénzben
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Váratlan helyről támadhatnak hátba, ha nem figyelsz, viszont van aki jól jár a mai napon. Csütörtöki horoszkóp:

Kos (március 21. - április 20.)

A pénzügyi helyzetedben rendkívül pozitív változások várhatóak ezen a csütörtökön. Egy váratlan bevétel vagy egy új befektetés jelentősen megnövelheti a vagyonodat. Használd ki ezt az időszakot, és tedd félre a pénzt a jövőre!

Bika (április 21. - május 20.)

Egy váratlan fordulat miatt úgy érezheted, hogy elveszítesz minden kapaszkodód az életedben. Ez azért elég komoly dolog, érdemes neked is komolyan venned, mert ez a helyzet segíthet abban, hogy megtaláld az erődet és végre kiállj magadért.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy kellemes beszélgetés során rádöbbensz, hogy valamit nem jól csinálsz. Ez a felismerés segíthet abban, hogy megváltoztasd a hozzáállásodat és jobb emberré válj. Ehhez viszont tényleg résen kell lenned, sosem tudhatod, honnan kapsz váratlan visszacsatolást.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy barátod vagy családtagod megpróbál becsapni. Legyél óvatos, és ne higgy el mindent, amit mondanak. Ha rájössz a turpisságra, az a legegyszerűbb, ha szembesíted vele az ismerősödet, és biztosítod róla, hogy nem haragszol, inkább segítenél, ha módodban áll.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A párkapcsolatodban feszültség uralkodik? Lehet, hogy a partnered megcsal, vagy éppen te félsz attól, hogy megcsal. Az is lehet, hogy még nem történt meg a dolog, de már nagyban érlelődik. Előzd meg a bajt, legyél figyelmesebb. Itt már semmi sem segíthet, csak egy őszinte beszélgetés

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem szabad utat engedned a dühödnek, még akkor sem, ha nagy igazságtalanságot érzel magad körül. Mindent higgadtan szoktál megoldani, és a tények később úgyis téged fognak igazolni. Egy veszekedés csak ronthat a dolgon. Ha a háttérben áskálódást érzel, azt is inkább a nyugodt, de határozott éneddel tedd helyre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabad magadba roskadnod, ha nem sikerül minden elsőre. A kitartásodra nagy szükség lesz a következő napokban, és a pozitív hozzáállásodra is. Hamarosan meg fogod mutatni a vezető erényeidet, de erre még nem állsz készen teljesen. Építkezz türelmesen, és nemsokára minden a helyére fog kerülni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Csütörtökön könnyen lehet, hogy elborítanak majd a feladatok. Ne kapkodj, hanem haladj fokozatosan. Egy jó beszélgetés vagy sétálás segíthet feloldani az a hatalmas lelki nyomást, amibe most belekerültél. Készülj fel a következő nap nehézségeire, ez egy ilyen hét.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy munkatársad vagy egy üzleti partnered a mai napon rendkívül felidegesíthet a hozzáállásával. Ne hagyd, hogy a dühöd vezessen, maradj higgadt és pragmatikus. A higgadt és határozott hozzáállásod fog segíteni jobb belátásra bírni a szóban forgó klienst.

Bak (december 22. - január 20.)

A dolgok simán mennek körülötted, de ne hanyagold el a szeretteidet. Délután szakíts rá időt, hogy valami kedvességgel tudd meglepni őket. A nyugalomra is nagy szükséged van, ezt csak a szeretteid körében tudod igazán megélni, úgyhogy ne felejts el odafigyelni a családodra és a barátaidra se.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Unatkozol a szürke hétköznapokban, de próbáld összekötni a kellemest a hasznossal. Ne hagyd, hogy a monotonitás leszívja az energiáidat. A munka után próbálkozz meg valami különleges programmal.

Halak (február 20. - március 20.)

Bár a csütörtök szürke lehet, keress benne apró örömöket, vidítsd fel magad. A nap végére tervezz valami különleges programot, ami feldobja a hangulatodat, ha pedig valamilyen kötelezettségednek kellene eleget tenned, ma nyugodtan megpróbálhatsz kibújni alóla. Néha igazán megengedhetsz magadnak egy kis lazítást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás