promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 26: Az egyik csillagjegy nagyot csalódhat a párjában, de Szűz sok szerencsével járhat a hódításban
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rendkívül változatos képet mutat a csillagjegyek szerelmi élete ezen a hétvégén, kíváncsi vagy a tiédre? Íme a vasárnapi horoszkópod.

Kos (március 21. - április 20.)

A befejezetlen feladatok és a váratlan hírek most kihívások elé állíthatnak a párkapcsolatodban. Ne hagyj semmit az utolsó pillanatra, és próbáld meg kordában tartani a vágyaidat. A párkapcsolati területen is tartsd szem előtt a prioritásokat, és tegyél pontot a fontos dolgok végére. Az őszinte kommunikáció segíthet elkerülni a felesleges feszültségeket a kapcsolatodban.

Bika (április 21. - május 20.)

A nagy rohanás közepette figyelj jobban az egészségedre, mert a tested és lelked is fontos része a párkapcsolatodnak. Ez egy kemény meló, bármennyire is feltétel nélküli a szeretet, mindkettőtöknek sokat bele kell tennie, még akkor is ha nagy harmóniában működtök. Ha pedig nem, akkor meg főleg. 

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lassíts kicsit, erre való a hétvége. Koncentrálj a párkapcsolatodra, van mit megbeszélnetek. Mostanában annyira el voltál foglalva a saját világoddal, hogy a párod könnyen lehet, inkább eltitkolt valamit előled, csak hogy ne terheljen. Terítsétek ki a kártyáitokat, nem jó a titkolózás.

Rák (június 22. - július 22.)

Hallgass az ösztöneidre, főleg ami a szerelmi életedet illeti. Kérdezd ki a barátok véleményét is adott esetben, de ezeket is érdemes a helyükön kezelni. Ha a párod gyanús jeleket küld, kérdezz rá egyenesen arra, ami érdekel. Lehet nem fog tetszeni a válasz, de az is lehet hogy csak kibukik valami, amit már régóta kerülgettek, de most alkalmatok nyílik megbeszélni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Érdemes nyitott szemmel járnod, mert nagyon érdekes, kifejezetten furcsa alakokkal is összehozhat a sors, akiktől lesz mit tanulni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, ez az ember lehet egy nő a villamosmegállóban, vagy valaki a kassza mögött - persze ezt se zárjuk ki, hogy a találkozás nagyon is sorsdöntőnek bizonyul majd utólag.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Olyan híreket kaphatsz, amik felnyitják a szemedet, és ezért végre a helyére kerül az önbizalmad. Ilyen attitűddel a hódítás is sokkal jobban megy, és most igazán ráérzel erre, akár párkapcsolatban vagy, akár nem. Mindig tudni fogod, mikor kell bedobni magadat, és mikor érdemes inkább visszahúzódni, már-már kéretni magadat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy néz ki feltűnhet a semmiből egy olyasvalaki, aki iránt elkezdhetsz vonzódni. Nincs kizárva, hogy új szerelemet szül a dolog, de ez valójában rajtad áll. Még akkor is nagyon megkedvelheted az illetőt, ha már van valakid. A vonzalmat nem csak lehet, hanem sokszor érdemes is szabályozni, de építeni rá nagyon problémás.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A párkapcsolatodat nagyon megnyomoríthatja az állandó aggódás az anyagiak miatt. Ebben az érzésben azonban nem vagy egyedül, a párodat is nagyon zavarja, hogy nem éltek akkora bőségben, mint amekkorában szeretnétek. Azonban ha összefogtok, kölcsönösen segíthettek egymásnak megvalósítani az álmaitokat, de ehhez tényleg nagy tudatosságra és sok őszinteségre lesz szükségetek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Többségében jól tudsz bánni a pénzzel, de most el kellene kicsit engedned magad.Koncentrálj inkább a családi életedre, főleg hogy könnyen olyan emberek jelenhetnek meg körülötted, akik valójában nem szolgálják az érdekeidet, bár úgy tesznek. Az illető lehet akár egy szerető is.

Bak (december 22. - január 20.)

Többet kellene kommunikálnod azokkal, akiket közel érzel magadhoz, mert amit most csinálsz, az nem állapot. Ők sem várhatnak a végtelenségig, hogy kihúzd a fejed az üregből, ahova dugtad. Ideje nyitnod mások felé, bármennyire is nehéz vagy félelmetes, ne tántorítsanak el a visszautasítások se.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az ösztöneid most megbízható iránytűként szolgálhatnak a szerelmi életedben. Legyél figyelmesebb a közelben lévő emberek iránt, és ne félj kiállni azokért, akik fontosak számodra. Ha valakivel problémád van, fontos lehet az empátia és a megértés, hogy könnyebben áthidalhasd a nehézségeket a kapcsolatodban.

Halak (február 20. - március 20.)

Sokat kételkedsz magadban, pedig a párod valóságosan rajong érted. El kellene fogadnod a szeretetét, mert tényleg rengeteg értéket hordasz magadban, amiket nem kezelsz a helyükön. Ha nincs párkapcsolatod, akkor is megvannak a megfelelő személyek az életedben, akik pozitív tükröt tartanak neked. Csak el kellene hinni, hogy amit a tükörben látsz: igaz.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás