promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az élő Nostradamus hátborzongató jövendölése: ez még 2024 előtt megtörténhet a Földön
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A jövőbe látó férfi szerint a fenyegető természeti katasztrófák még újév napja előtt beüthetnek.

Athos Salome, akit hívei csak "Élő Nostradamusnak " hívnak, szinte kivétel nélkül valóra váló jóslatai miatt, most újabb megdöbbentő prognózist tett az emberiség jövőjével kapcsolatban.

A férfi egyébként korábban többek között megjósolta II. Erzsébet királynő halálát és azt is, hogy Elon Musk átnevezi a Twittert „X”-re. Legújabb leleplezéseiben pedig most áradásokra és földrengésekre figyelmeztetett amelyek már a következő hónapokban meg fognak történni. A jövőbelátó még azt is elmondta, hogy hol fognak bekövetkezni a katasztrófák. 

Mint azt Athos kifejtette, annak ellenére, hogy most globális szinten előrejelezte a károkat, szerinte még mindig lehet tenni annak érdekében, hogy elkerüéjük ezek nagy részét. 

Nem áll szándékomban félelmet kelteni a társadalomban. Remélem, hogy a megjósolt negatív események nem válnak valóra. Figyelmeztetéseim valójában arra szolgálnak, hogy motivációt adjanak, hogy összefogjunk, és előtérbe helyezzük jólétünket. Nagyon fontos az infrastruktúra kiépítése és a tudatosság növelése globális szinten, megfelelő kormányzással és állampolgári együttműködéssel pedig teljesen legyőzhetjük ezeket a kihívásokat.

- hangsúlyozta a férfi.

Athos jóslatai szerint a közeljövőben fokozott vulkáni és szeizmikus tevékenységekkel kell számolnunk a csendes-óceáni környéken, különösen az indonéz Jáva szigetén, valamint az Egyesült Államok északi Kaliforniától a kanadai Brit Columbia déli részéig tartó tengerparti szakaszon . 

Ezek a csodálatos területek szembesülnek majd a természet hajthatatlan erejével

- jósolta a férfi.

A férfi a közeljövőben ezek mellett a hurrikánok és ciklonok intenzitásának növekedését is látja olyan régiókban, mint Délkelet-Ázsia, beleértve a Fülöp-szigeteket és Thaiföldöt is.

A predikciók tehát nem túl biztatóak a Földünk jövőjét illetően, azonban némileg talán bízhatunk benne, hogy közös erővel sikerül majd elkerülni ezeket a természeti katasztrófákat.

(Mirror)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás