promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különös érzésem támadt reggel, négy óra múlva milliomos lettem
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ötgyermekes anyuka hirtelen megérzése egy szempillantás alatt milliomossá tette őt és a családját.

Az ötgyermekes walesi édesanya, Ceri Ann Roscoe-Roberts egyik éjjel mielőtt lefeküdt volna, levette a telefonját az éjjeliszekrényéről, és online vásárolt egy EuroMillions lottójegyet, csodák csodájára pedig huszonnégy órával később milliomos is lett.

Ceri először meg is feledkezett arról, hogy jegyet vásároljon a pénteki különleges lottósorsolásra és csak másnap jutott eszébe a dolog. Amikor azonban felébredt a sorsolás utáni szombat reggel különös érzése támadt… egyértelműen érezte, hogy nyert.

 Szombat reggel hirtelen arra ébredtem, hogy hatalmasat kaszáltam a Nemzeti Lottón. Ez volt a legfurcsább érzés, amit valaha éreztem!

- mesélte az édesanya, aki azonnal lecsekkolta a nyerőszámokat és hamar be is bizonyosodott, hogy a megérzései nem csaltak és mindössze négy órával később többszáz millió forintnak megfelelő összeggel lett gazdagabb.

A 42 éves nő egy otthoni gondozó cég vezetője, férje Paul pedig egy golfpálya menedzsere azt mondják, hogy a hatalmas nyeremény ellenére sem tervezik feladni a munkájukat, azt azonban elárulták, hogyan fogadták a csodálatos hírt.

Az autóból hívtuk fel a Nemzeti Lottótársaságot, mivel az egyik fiunk focizott. Így hát szinte mindannyian együtt hallottuk a hírt, és a hölgy hangját a telefon végén, aki azt mondta: „Megerősíthetem, hogy most milliomosok vagytok!” Csodálkozom, hogy az autó nem borult fel,  ahogy mindannyian kiabáltunk, sikoltoztunk és fel-alá ugráltunk. 

Paul azóta már egy új golfütővel kényezteti magát, a család pedig egy új kutyust is befogadott a háztartásba. Azt mondják, hamarosan egy új házat is fognak vásárolni a nyereményből, ahol már mindannyian kényelmesen elfognak férni. Ennél boldogabbak pedig nem is lehetnének hiszen egy csapásra megváltozott az egész életük. Jövőbeli terveikről még annyit azért elárultak, hogy a rekordnyereményből gyermekeik jövőjét szeretnék biztosítani, ezért sem tervezik feladni jelenlegi állásukat.

A történetük azért így is igazán csodaszámba megy szerte a világon, hiszen ha az ötgyermekes édesanya nem érzi meg egyik pillanatról a másikra, hogy nyertek, talán soha nem jöttek volna rá, hogy pontosan eltalálták a számokat. Ha szereted az ilyen történeteket, érdemes megnézni a Sorsjegyeseket is Nicolas Cage és Bridget Fonda főszereplésével:

(Mirror)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás