promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélybe került a magyarok egyik kedvenc csoki márkája, teljesen leállították a népszerű termék gyártását
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy felháborodást váltott ki az egyik népszerű csokoládé márka lépése.

Az Egyesült Királyságban a legkedveltebb édességeket gyártó cég lázadásra kényszerített a csokoládé szerelmeseit, miután megszüntették az egyik ikonikus terméküknek a gyártását.

A magyarok körében is nagyon kedvelt Milky Way márka ugyanis bejelentette, hogy abbahagyja a népszerű édesség a Crispy Rolls gyártását az szigetországban. A gyártócég azonban valószínűleg nem számított a többezer csokoládéimádók reakciójára, akik egyenesen lázadással fenyegették meg a céget amennyiben nem folytatják a gyártást.

Az egyik dühös csokiimádó például a következőket mondta:

A Milkyway Crispy Rolls forgalmazása megszűnt? Mit tehetünk mást, lázadnunk kell, ez így nem mehet tovább. Én a Milky Way Crispy Rolls-ra vágyom, ez valójában egy vicc, miért hagyták abba a gyártást? Egy korszak vége. Jó reggelt mindenkinek, kivéve annak a személynek, aki a Milky Way Crispy Rolls leállításáért felelős

A lépésre adott dühös reakció ellenére azonban a Milky Way UK szóvivője megerősítette a hírt.

Bár a Milky Way Crispy Rolls jelenleg egy távoli galaxisban van, örömünkre szolgál, hogy számos finom alternatívát kínálunk, mint például a Milky Way Magic Stars, Maltesers, Mars és természetesen a hagyományos tejszeletünk 

- nyilatkozta a cég szóvivője.

A népszerű termék tehát véglegesen megszűnt, ám még van egy kis remény annak aki szeretne egy utolsót falatozni a finomságból, de a vásárlóknak nagyon sietnie kell hogy megragadják az alkalmat. Néhány üzlet még mindig árulja a finom csemegét az Egyesült Királyságban, bár ezek már az utolsó darabok és a hatalmas érdeklődés miatt nem kizárt az sem, hogy a boltok nem kis haszonnal fogják eladni az isteni csokis tekercseket.

A Milky Way termékei Magyarországon is kaphatók és elég sokan előszeretettel fogyasztják az isteni tejcsokis szeleteket és bár hazánkban az említett termék nem kapható, elképzelhető hogy itthon is lázadást szülne egy-egy népszerű édesség gyártásának a felfüggesztése. Akinek mégse lenne ismerős az említett márka az alábbi videó biztos, hogy meghozza a kedvét a kipróbálásához.

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás