promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő rejtély borzolja a kedélyeket: senki sem árulja el, mi történt valójában a fiatal nővel
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon rejtélyes módon tűnt el egy fiatal nő egy jógatáborból.

Már az FBI-t is bevonták a rejtélyes módon eltűnt Nancy Ng ügyébe, aki egy guatemalai jógatáborból tűnt el még hetekkel ezelőtt. Az ügy azért is nagyon érdekes, mert a tábor többi résztvevője semmilyen információt nem adott a nyomozóknak a nőről, így nagyon úgy tűnik, hogy valamit nagyon szeretnének elhallgatni a történtek kapcsán.

A 29 éves hölgy október 14-én hagyta el kaliforniai otthonát, hogy részt vegyen az egyhetes Atitlán-tói elvonuláson, szülei azonban mindössze öt nappal később, október 19-én már semmit nem hallottak a lányukról és egyáltalán nem tudtak kapcsolatba lépni vele. Az elvonulás szervezője azt mondta a családnak, hogy egyik pillanatról a másikra hirtelen nyoma veszett Nancynek, ám a lelkigyakorlat résztvevői nem árultak el semmilyen részleteket az eltűnésének napjáról.

Nancy megtalálása érdekében gyűjtésbe kezdett a család, a GoFundMe nevű oldalon pedig már több mint 40 ezer dollár gyűlt össze a nyomozás meggyorsításához. Az FBI közben megerősítette, hogy nyomozóik szorosan együttműködnek a guatemalai kormánnyal és mindent megtesznek a nő megtalálásáért.

A GoFundMe oldalától Jared Lopez szervező a következőket mondta a Mirrornak az ügy kapcsán:

A kutatási erőfeszítéseinket hátráltatja, hogy nem áll rendelkezésre elegendő információ Nancy eltűnésének pontos körülményeiről és helyéről. Ez elsősorban a lehetséges szemtanúk hallgatása miatt alakult ki, akik azóta már haza is tértek az Egyesült Államokba, így még nehezebb lesz belőlük kihúzni bármit is innen Guatemalából. Ezen elengedhetetlen információk hiánya miatt a keresést a helyi ügyészség, az FBI és az Egyesült Államok külügyminisztériuma is vizsgálja.

A nő családja közben azt mondta, hogy az idő a lényeg, ők pedig versenyt futnak vele, hogy hazahozhassák Nancyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás