promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nyílt utcán feküdtek a holttestek egy folyó menti településen, senki sem tudja, mi történhetett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte felfoghatatlan, de olyan bűntény történt Svájcban, amire eddig még nincs magyarázat. 

Elképesztően és megmagyarázhatatlanul rejtélyes bűneset történt Svájcban a német határhoz közel. A rendőrség Schaffhausen központjában szombaton három sebesültet talált, egyáltalán nem lehet tudni arról, hogy milyen körülmények között történt az eset.

Szombaton 5 óra körül értesítették a rendőrséget, hogy két ember fekszik a földön, a helyszínre érve a mentők azzal szembsültek, hogy sérüléseket szenvedtek, egyikük súlyosabbakat, a másikuk könnyebbeket. A súlyos sérüléseket szenvedett férfit azonnal megpróbálták újraéleszteni, eredménytelenül. 

Nem sokkal később a rendőrség a helyi pályaudvartól nem messze egy harmadik sérültre bukkant, aki az első vizsgálatok szerint érintett lehetett az incidensben. A rendőrség azonban szinte semmit sem tud: nem tisztázott, hogy a balesetben volt-e fegyver, de a sérülések jellegét sem tudják, csak úgy, mint az érintettek állampolgárságát vagy életkorát. 

Az AFP Hírügynökségnek Schaffhausen rendőrsége azt mondta, hogy az események pontos lefolyását jelenleg vizsgálják. 

Az, hogy hirtelen bejelentés érkezik egy holttestről nagyon ritka, főleg azért, mert az ügynek még szemtanúja sem lehet. Olyan azonban többször előfordul, hogy évtizedekkel később találnak meg maradványokat. Nemrég az Egyenlítő országában, Ecuadorban találtak összesen 11 holttestet eltemetve, állítólag 2100 éve pihentek a föld alatt érintetlenül, titokban. Ez már önmagában is izgalmas lehet egy régésznek, viszont jobban megvizsgálva a leleteket, rájöttek a szakértők, hogy valami olyasmiről van szó, amire eddig még sosem volt példa – a felfedezés pedig egyszerre volt félelmetes és elgondolkodtató.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás