promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató, amit a négyéves kisfiú elmesélt az édesanyjának: Laura könnyekben tört ki amikor meghallotta, hogyan tért vissza hozzá Luca
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A négyéves kisfiú a születése előtt történt dolgokról kezdett beszélni édesanyjának.​

Hátborzongató történetet osztott meg követőivel egy ausztrál anyuka. Laura Mazza elmondása szerint teljesen libabőrös lett, amikor kisfia olyan dolgokról kezdett el neki mesélni, amelyek még a születése előtt történtek vele.

Laura azt mondja, hogy négyéves kisfia, Luca azt állítja, hogy emlékszik arra, hogy édesanyja elvetélt, mielőtt ő megszületett volna, sőt elmagyarázta azt is, hogyan halt meg a pocakjában, és hogyan vált „angyallá”, mielőtt visszatért hozzá.

Bejegyzésében a 241 ezer követővel rendelkező blogger ezt írta:

Mielőtt terhes lettem volna Lucával, erős vérzésem volt. Emlékszem, hogy pozitív volt a terhességi tesztem de néhány nappal később erős fájdalmaim lettek és a menstruációm is megjött. A baba elment. Nem voltam benne biztos, hogy mi történt de most már tisztábban látok és van egy elméletem erre

A kétgyermekes anyuka azt mondja, hogy mindig is úgy gondolta, hogy kisfia szelleme járt már ezen a földön, mivel Luca annyira bölcs és vicces, de nem volt felkészülve arra, hogy gyanúja be is igazolódik majd.

Ma este a fürdőben mondott valamit, ami nagyon megdöbbentett, és elhitette velem, hogy ő tényleg egy öreg lélek. Azt mondta: "Mama, Ausztráliában élünk ?" Erre én mondtam: "Igen, igen! Ausztráliában élünk...", ő pedig azt mondta: "Én nem. Én a pocakodban laktam...

Az anya ezt követően tovább magyarázta a kisfiúnak, hogy igen egyszer a pocakjában is élt, de most már Ausztráliában vannak, de Luca nem volt meggyőzve és ezt mondta:  "Igen anyu, a pocakodban laktam... Ott voltam, de aztán meghaltam" Laura erre megdöbbent és azt kérdezte: "hogy mondhatsz ilyet, hiszen itt vagy?" 

Erre Luca a következőket mondta:

Nem anyu, a pocakodhoz jöttem, majd meghaltam. Kerestelek, de nem találtalak, elmentem a házadhoz, mindenhova mentem, de nem hallottál, amikor hívtalak. Nagyon szomorú voltam, de aztán angyal lettem. Hiányoztál, úgyhogy vissza akartam jönni hozzád, így aztán újra baba voltam a pocakodban, majd újra megszülettem.

Az édesanya erre már nem tudta, mit mondjon a fiának, csak bámult rá, majd sírva fakadt. Laura azt mondja, soha nem beszélt vele angyalokról vagy bármi hasonlóról. Így szerinte ebből is látszik, hogy a gyerekek már jóval azelőtt tudják, hogy kit akarnak anyukájuknak, mielőtt mi magunk tudnánk, hogy ők már léteznek - írta meg a szívmelengető történetet a Mirror.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás