promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 6: Az egyik csillagjegy elveszíthet valakit egy helytelen lépés miatt, míg a Halaknak érzelmi viharokkal kell megküzdenie
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erősen indul a hét, lássuk mit ígérnek a csillagok ezen a hétfői napon.

 

Kos (március 21. - április 20.)

Ha nem vagy elég körültekintő, könnyen visszaélhetnek a kedvességeddel. Meg kell tanulnod meghúzni a határokat, és nem fejest ugrani minden helyzetbe. Segíteni mindig jó érzés, de ha csak önmagadat igazolod ezzel, az nem lehet teljesen önzetlen. Jogodban áll néha nemet mondani.

Bika (április 21. - május 20.)

Még a hétvége sem volt elég ahhoz, hogy kipihend magad és feltöltődj, így bizony nehezen indul a reggel. Jobb, ha több időt szánsz magadra, akár még a munkából való késést is megengedheted magadnak, senki sem fog megszólni érte. Add meg a reggeli módját, élvezd ki a forró teát és az illatokat, még egy kis rendezés is beleférhet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elég egy helytelen lépés, és rögtön elveszíthetsz egy olyan közeli barátot, akit szerettél volna megtartani. Talán magadnak sem mered bevallani, de ez több számodra, mint barátság. Ha őszinte vagy, lehet hogy elijeszted, ha nem vagy őszinte, azt a másik is megérzi, nem vagy tehát könnyű helyzetben. Nagyon sok múlik azonban a tálaláson, a szavakat érdemes jól megválogatni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ezen a hétfőn rád hárul az a felelősségteljes feladat, hogy kibékítsd a körülötted lévőket. Könnyen olyan lehet, mintha egy őrültekházába kerültél volna, ahol te vagy az egyetlen ember, aki átlátja a dolgokat, csak éppen a betegek erről nem tudnak. Legyél higgadt és megfontolt, ne adj igazat egyik félnek se, elég ha fellibbented az igazság másik orcát.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy régi barátságnak szakadhat vége, mikor hosszú idő után ismét találkoztok. Nem azért, mert bármelyikőtök is olyat tett volna, hanem mert egyszerűen annyira más élethelyzetben vagytok, hogy nem tudtok kapcsolódni egymáshoz. Meg kell tanulnod elengedni a múltat, és elfogadni az új helyzeteket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma sokkal feszültebb lehetsz, mint szoktál, egyszerűen nagyon megnyomhat ez a hétfő. Neked is vannak érzéseid, és úgy érzezheted, hogy a környezeted teljesen ignorálja azokat. Ebben az esetben vonulj félre, és ha van párod, itt az idő gyakorolni azt, milyen is egymás támaszának lenni, bevonódni a másik lelki világába.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha valamit nem tudsz megoldani, engedd el, a rágódásra semmire se mész. Lehet épp erre van szükség, hogy a dolog megoldódjon, idővel magától helyére kerülhet a dolog. Mozfulj ki egy kicsit a természetbe az esti órákban, a hűvös levegő jót fog tenni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Tele vagy energiával, ezért jól vigyázz, mire fordítod, kár lenne fölösleges dolgokra pazarolni, mikor most óriási ugrást érhetsz el olyan területeken, amik nagyon fontosak a számodra. Lehet több figyelemre vágynál, mint amennyit most kapsz, szeretnéd ha mások is értékelnének, előbb azonban neked kell értékelned önmagadat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A hétfő a te napod, ha eddig nem estél volna szerelembe, akkor itt a tökéletes alkalom. Lehet nem számítasz rá, bár azután, hogy ezeket a sorokat olvasod, erre vajmi kevés esély maradt. A dolog azonban ezúttal nem is tőled függ, az illető vagy magától botlik beléd, vagy sehogy. Ha viszont párod van, ez okozhat kellemetlen pillanatokat...

Bak (december 22. - január 20.)

Hajlamos vagy magadra venni minden kritikát, és olyan dolgok miatt is bűntudatot érezni, amikért igazából nem kellene hogy bűntudatod legyen. Azért, mert mások megragadtak egy szinten, neked még nem kell alávetned magadat nekik, itt az ideje felállítani a határokat és meghúzni a vörös vonalat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A barátság az egyik legnagyobb erő az univerzumban, ezért ha magányosnak érzed magad, itt az ideje szövetségeseket keresni. A sérüléseiteken keresztül tudtok a legkönnyebben kapcsolódni, ehhez csak az kell, hogy felvállalod a gyengeségeidet. Lesz aki nem tud vele mit kezdeni, de van aki csak erre várt eddig.

Halak (február 20. - március 20.)

Érzelmileg rendkívül megterhelő nap lehet ez a számodra, az egyik pillanatban óriási magasságokat élhetsz meg, aztán a következőben egy másik életterületeden meg úgy érezheted, minden szétesik körülötted. A világ káosz, a rend belőled árad, ez figyelmeztetés, hogy ideje elkezdened komolyabban foglalkozni a belső dolgaiddal, mert ennek nagyon csúnya vége is lehet még.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás