promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 5: szerelmi csalódás érheti az egyik csillagjegyet,  az Oroszlán viszont biztosan jól jár
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek érdekesen alakul ez a vasárnap. Íme a napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Teljesen váratlanul érinthet, hogy egy új ember libben be az életedbe, akinek a közelében ráadásul nem igazán érzed magad jól. Legyél nyitott és rugalmas, próbáld meg felfejteni az ellenérzéseid okát, ami nem a másikban rejtőzik, hanem te benned.

Bika (április 21. - május 20.)

Szeretnél ma mindenkinek a kedvére tenni, de minél jobban erőlködsz, annál rosszabb végeredménnyel zárulnak a próbálkozásaid. Jobban teszed, ha inkább elvonulsz kicsit és leásol az érzéseid mélyére, mi az a dolog ami miatt ennyire zavart vagy? Ha elég ideig koncentrálsz, egyszer csak rá fogsz bukkanni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vasárnap arra lesz szükséged, hogy óvatos legyél azzal, hogy mit mondasz és kinek. A napjaidat általában a őszinteség és bizalom lengheti körbe, de ma sokkal figyelmesebbnek kell lenned, mert ha elmulasztod ezt, akkor valakit úgy magadra haragíthatsz, vagy megsérthetsz, hogy annak még hosszú ideig inni fogod a levét.

Rák (június 22. - július 22.)

Higgadságot kell ma gyakorolnod, bár lenne okod a kifakadásra, mert a környezeted nem figyel rád, mindenki homokba dugja a fejét vagy túlságosan el van foglalva a saját problémáival. Légy megértő, de szigorú, képviseld az érdekeidet és húzz határokat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elképesztő formában vagy ma, majd kicsattansz az energiától és ez önbizalommal tölt el. Használd ki a pozitív energiákat, főleg az emberi kapcsolataidba érdemes most több időt és energiát fektetni, hogy az energia ami most áthat téged, az másokat is feltöltsön, így kölcsönösen tudjátok támogatni egymást a nehéz időkben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A hazugság akkor is hazugság, ha csak kicsi hazugság, vagy kegyes hazugság. Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetnének titkaid, mert van olyan ami csak rád tartozik és senki másra, de ma különösen figyelj oda, hogy kinek mit mondasz. Azzal hitegeted magadat, hogy csak óvni szeretnél másokat, valójában csak nem vállalsz felelősséget.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Vasárnap könnyel előfordulhat, hogy régi emlékek kerítenek a hatalmukba, és ezek elszomorítanak, felkavarják a nyugalmadat. Nincs mit tenni, ne is próbálj előlük menekülni, nem véletlenül jönnek most felszínre, már régóta ott lapultak benned. Ezek az emlékek azt jelzik, hogy még dolgod van velük, találd meg a módját, ha kell kérj segítséget.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ahelyett, hogy másokkal vitatkozol és harcolsz az igazadért, inkább térj vissza önmagadba, és vizsgáld meg a konfliktusok okait. Miért kerülsz folyton ilyen helyzetbe? Mit üzen az univerzum, amit meg kell értened? Lehet rájössz, hogy eddig rossz szemüvegen keresztül nézted a dolgokat, és új szemszögre van szükséged.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma kicsit motiválatlan vagy, erőt vett rajtad az őszi fáradtság, legszívesebben egész nap az ágyadban lustálkodnál. Ebben a helyzetben segíthet, ha bakancsot húzol, és kimész a természetbe, ez új energiákkal fog feltölteni, és a fejed is kitisztul tőle, teljesen más mederbe terelheti a napot egy kis csípős levegő.

Bak (december 22. - január 20.)

Könnyen azt gondolhattad, hogy a párkapcsolatodban akkora a harmónia, hogy nem is kell már érte tennetek, működik magától. Ma azonban arcon csaphat a felismerés, hogy a párod mások felé kacsingat, és ez rendkívül megrendít téged. De ne ess kétségbe, mondd el hogy esik ez neked, és döntsétek el, merre szeretnétek tovább menni? A megcsalás egyébként sem rólunk szokott szólni, hanem a másik félről. 

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A problémák szőnyeg alá söprése még soha nem oldott meg semmit, te pedig pont ezt tennéd, ha nem olvasnád a horoszkópodban, hogy ez óriási zsákutca. Vállald fel a nehézségeket, nézz velük szembe, és ha a végeredmény kellemetlenül érint akkor se bánd, mert jobb szenvedni egy napot, mint hazugságban élni egy életet.

Halak (február 20. - március 20.)

Folyton keresésben vagy, és néha úgy érzed, teljesen fölösleges, mert nem találod meg azokat a válaszokat, amiket vársz. Épp az elvárásokkal van a gond, lehet kevesebbet kellene kérdezned, és elfogadni a válaszokat akkor is, ha azok nem tetszenek. Vedd komolyan magad, és a kérdések száma is lecsökken.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás