promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fulladozni kezdett Kunovics Katinka az Ázsia Expressz forgatásán, kis híján tragédia történt
Borítókép:  TV2
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kunovics Katinka a kamerák előtt fuldoklott, annyira csípős szószt kóstolt meg az Ázsia Expressz forgatása során. 

Hétköznap esténként jelentkezik az Ázsia Expressz, a TV2 csatornán, ahol igazlmasabbnál izgalmasabb dolgok történnek a versenyzőkkel. Alekosz szinte mindig hozza a szokásos formáját, de legutóbb mégsem vele történt megdöbbentő dolog, hanem Kunovics Katinkával. 

Az énekesnővel ugyanis kis híján tragédia történt, a forgatás során ugyanis majdnem megfulladt. 

A pénteki adásban a versenyzőknek egymáson kívül mindenféle chili paprikákkal és Tabasco szószokkal kellett megküzdeniük. A hajszázó párosoknak, vagyis Hegyes Berciéknek, Alekoszéknak és Völgyi Zsuzsiéknak Tabasco szószos nachost és csípős levest kellett osztogatniuk. A két lány a város utcáiban próbáltak szerencsét, majd amikor pár csepp csípős szósz maradt Katinka úgy döntött, hogy azt ő pusztítja el.

Ám nagy nehézséget okozott neki a szósz, annyira rosszul lett tőle, hogy még a víz is leverte. Katinkának és Zsuzsinak meg is kellett állniuk egy kis időre, az énekesnő ugyanis az utolsó falatot még félre is nyelte. Majd annyira rosszul lett, hogy az arca is elpirosodott, Zsuzsi segített rajta úgy, hogy megütötte a hátát. A helyiek lélegzetvisszafolytva nézték végig a jelenetet, de szerencsére nem lett nagy baj, a Romantic énekesnője jobban lett.

A végét betoltuk

- hangzott el a lányoktól, miután visszatértek a többi versenyzőhöz és az Ázsia Expressz műsorvezetőjéhez, Ördög Nórához. 

Sajnos nem sikerült a leggyorsabbnak lenniük, harmadikként teljesítették a feladatokat, a pénteki adásban így ők estek ki a műsorból. Úgy fogalmaztak, hogy nagyon elfáradtak, de életreszóló élményekkel gazdagodtak. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás