promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik csapatát elképesztő csapás érte, ez a délutáni meccsre is kihatással lehet
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik pihenve tér vissza a kezdőcsapatba, de még így is szoros lesz a Nottingham elleni rangadó.

Nem éppen hétköznapi esemény árnyékolja be a Premier League 10. fordulóját, ahol a Liverpool a Nottingham csapatát fogadja délután három órakor (amit ezúttal nem a SpílerTV-n, hanem a TV2-n követhetünk időben. Szoboszlai Dominik csapatát ugyanis elég nehéz helyzetbe hozza, hogy egyik játékosuknaka születi elrabolták Kolumbiában. Luis Díaz így elég valószínűtlen, hogy pályára lép, a vörös együttesnek nélküle kell megoldania a meccset.

Az emberrablás híre a csapattagokat is mélyen megrázta, minden erejüket össze kell szedjék, hogy ez a hátborzongató eset ne vigye el a figyelmüket a meccs alatt, és végig a győzelemre tudjanak koncentrálni. A Liverpoolnak ugyanis nagyon fontos a Nottingham Forest elleni győzelem, ha továbbra is versenyben akarnak maradni az aranyéremért, miközben az Arsenal és a Tottenham is nagyon jó formát mutat az idényben.

A PoolBarátok Facebook-oldala éjjel azt jelentette, hogy Luis Díaz szülei emberrablás áldozatává váltak Kolumbia La Guajira államában, Barrancas városában. A bűnügyet motoros bűnözők követték el, akik megállították Luis Díaz szüleinek autóját. Az illetékes hatóságok azonnal nagy erőkkel indították meg az elkövetők és az emberrablás áldozatainak keresését.

Az éjszaka folyamán közeli források arról értesítették Luis Díazt, hogy az édesanyját, Cilenis Marulandát sikerült kiszabadítani.

Az asszony már biztonságban van a hatóságoknál, az édesanya kiszabadításáról még maga a kolumbiai államelnök, Gustavo Petro erősítette meg. Az édesapa sorsa azonban egyelőre ismeretlen, utána továbbra is nagy erőkkel folyik a kutatás. 

Az események Kolumbiában mély megdöbbenést keltettek. Az alábbi felvételek a Barrancas-i La Guajira államban készültek, Luis Díaz szülei háza előtt, ahol az emberrablás történt. A rendőrségi akciót William René Salamanca tábornok, a Nemzeti Rendőrség igazgatója irányítja. Tájékoztatása szerint Luis Díaz édesanyját "hatékony és erőteljes intézményi bevetésnek" köszönhetően sikerült megtalálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás