promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barátok közt sztárjának gyereke született, most a nevét is elárulta
Borítókép:  RTL
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Erika anyuka lett. Megszületett első gyermeke, a kisbaba igazán elragadó jelenség, teljesen megváltoztatja majd a Barátok közt egykori színésznőjének életét.​

Szabó Erika tavasszal nagy örömmel jelentette be, hogy hamarosan életet adhat elsőszülött gyermekének, azóta instagram oldalán is rendszeresen beszámolt a várandóság örömeiről, és az ezzel járó izgalmakról büszkén mutatta a hétről hétre növekvő pocakját. Szabó Erika és férje készült a gyermekáldásra, mindent elkövettek, hogy szülők lehessenek, és rendkívül hálásak a sorsnak, hogy végül azok lehetnek

Szabó Erika most tudatta az örömhírt, hogy első gyermeke megszületett. Instagrammon tette közzé az első nyilvános közös fotót, a poszt alatt pedig a gyermek nevét is elárulta. Igazán esztétikus és ízléses fotóról van szó, látszik hogy Erika egyszerre tesz eleget a kíváncsiskodóknak (hiszen már rengeteg rajongó várta, hogy megpillantsa a születendő csöppséget, és gratuláljon), de közben védi is a kisfiút, az arcával takarja ki a részleteket. Nagyon aranyos kisbaba.

Szabó Erika tehát friss anyuka lett! Gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk neki!

A Barátok közt Tildájaként megismert Szabó Erika a sorozat után elvégezte a Színház- és Filmművészeti egyetemet, és számos magyar produkcióban vállalt szerepet, ezek közül még ma is sokan emlékszünk az Üvegtigris harmadik, a mai napig utolsó részére, ahol ő volt a dögös csaj. A csipkebugyis jelenet még ma is férfiak ezreinek fantáziáját mozgatja meg.

Erika a várandóság alatt sem hagyott fel a munkával, a SimpleOnYou ruhamárkájával különféle kollekciókat árul, elsősorban a művészetekkel és a színház világával összhangban.

Erika a korral előrehaladva sem vesztett semmit, most pedig hogy anya is lett, csak még vonzóbb, érettebb, bölcsebb a kisugárzása. Az anyai örömök csodálatos élményeket hoznak. Az első pillanat, amikor meglátjjul gyermekét, igazi örömteli csoda. Az újszülött illata és puhasága, a csecsemő nevetése és a kis kézecske fogása örök boldogságot hoznak.

Az anyai szerep örök köteléket teremt, és az élet legfontosabb kincseivel ajándékozza meg. Erika mostantól minden mosolyában és játékában megtalálja a boldogságot. A gondoskodás és a szeretet, amit egy anya nyújt, egészséges fejlődést és boldog gyermekkorot biztosít. Szabó Erika új kihívások elé néz, de minden nehézség ellenére az anyaság örömével teli élet ajándék, amit soha el nem feled. A kis élet, aki most világra jött, állandóan új meglepetéseket és boldog pillanatokat hoz majd Erika életébe. Az anyai örömök egyedülállóak és megfizethetetlenek. Gratulálunk neki és új kis családjának!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás