promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Margot Robbie és Brad Pitt botrányos csókja után újra együtt dolgozhat a hollywoodi álompár
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brad Pitt és Margot Robbie a Volt egyszer egy Hollywood és a Babylon után ismét együtt dolgozhatnak.

Még tavaly decemberben írták meg az újságok, hogy a Babylon forgatókönyvében eredetileg nem szerepelt az a jelenet, amiben Margot Robbie megcsókolja Brad Pitt  kiégett filmsztár karakterét, ez a színésznő kérvényezte, mert mégis mikor máskor lenne erre alkalma a házas színésznőnek? A rögtönzött improvizáció végül benne maradt a kész filmben. A vicces anekdotát nyilván csak egy kis érdekességnek szánta a színésznő a film produkciós körútján, amivel azt fejezi ki, hogy milyen vonzónak tartja Brad Pittet, ami nyilvánvaló tény.

Mégis volt aki komolyan vette, és rosszalló megjegyzésekkel illette a színésznőt. Ezek a kritikák azt fejtegették, hogy fordított esetben milyen visszás lenne ez a helyzet, míg másnak azzal volt baja, hogy mégis hogyan lehet így rajongani egy olyan férfiért, aki bántalmazott egy nőt (Angelina Jolie-t, aki a napokban Magyarországra költözik)

Brad Pitt nyilván nem vette zokon a dolgot, sőt, ő maga is végigflörtölte a sajótkörutat Robbie-val. A színészek a valóságban is jó barátságot ápolnak, korábban együtt játszottak Tarantino legutóbbi filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban is, és bár a filmben nincs közös jelenetük, nagyon közel kerültek egymáshoz. A különféle interjúk során rendszeresen húzzák, ugratják a másikat, miközben szép nyilatkozatokat is szoktak tenni. Úgy tűnik nem csak a nézők, hanem ők is élvezik egymás társaságát, nem is volt kérdés, hogy ha lehetőségük adódik, ismét együtt fognak dolgozni, és most nagyon úgy fest, hogy hamarosan ismét alkalmuk adódik rá.

 

The Wrap értesülései szerint Margot Robbie LuckyChap Entertainment és Brad Pitt Plan B produkciós cége közösen megszerezte Dashiel Hammett hardboiled regényének A cingár feltalálónak (The Thin Man) a megfilmesítési jogait.

Dashiel Hammett a műfaj meghatározó alakja, regényeiből több filmklasszikus készült, főleg a 30-as 40-es években, mikor fénykorukat élték a fekete-fehér bűnügyi filmek (filmnoir). Hammett könyvéből készült A máltai Sólyom Humprey Bogarttal, és Az üvegkulcs Alan Ladd és Veronica Lake főszereplésével, de ekkor készült el. A szóban forgó regényből is készült már filmadaptáció 1934-ben, ami több magyar címet is kapott már (Tetemrehívás, A cingár férfi)

A film óriási sikert aratott, négy folytatás is készült hozzá. A Tetemrehívás érdekessége, hogy William Powell és Myrna Loy filmbéli házaspárja, Nick és Nora a mozitörténelem első férj-feleség nyomozópáros..

Brad Pitt és Margot Robbie most az ő karaktereikbe bújhatnak bele, már amennyiben nem csak producerként, hanem színészként is szerepet vállalnak a készülő produkcióban. Erre egészen addig nem kapunk választ, amíg le nem zárul a színészeket és előadóművészeket magába tömörítő SAG-AFTRA sztrájka, de a filmrajongók nyilván annak örülnének a legjobban, ha Pitt és Robbie vállalnák a főszerepeket is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás