promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – október 10: a Baknak sorsfordító lehet ez a nap, a Mérlegnek meggyűlhet a baja az Oroszlánokkal
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Vízöntőknek több kockázatot kell vállalniuk, a Bikáknak pedig vissza kell venniük a pörgésből, ha nem akarják magukra haragítani Skorpió párjukat. Az asztrológia ismét segít, hogy ne hozz borzalmas döntéseket, amik abszolút veszélybe sodorhatnak most.

Kos (március 21. - április 20.)

Sajnos nem lehet minden nap izgalmas és örömökkel teli, a mai napod sajnos elég valószínű, hogy unalmas munkával telik majd. Csüggedésre azonban semmi ok, csak észre kell venni a dolog jó oldalát, végre sort kerítesz rá, és letudod azokat a feladatokat, amiket már olyan régóta magad előtt görgettél, és gondolatban gyötörtek.

Bika (április 20 - május 20)

Mindenképpen vissza kell venned a pörgésből. Skorpió párod teljesen odáig van érted, de nehezen értelmezhető neki az az érzelmi ámokfutás amit művelsz. Nagyon temperamentumos, de a kedvedért visszafogja magát, így nem lehet sokáig elfojtani a sérelmeket. És amit elfolytanak, az előbb-utóbb robbanni fog.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma könnyen előfordulhat, hogy olyan feladattal találod szembe magadat, ami kihívást jelent, mindenképpen meghaladja a tudásszintedet. Ne ess azonban kétségbe, ez a megfelelő alkalom, hogy szintet lépj és rutint szerezz. Ne legyél rest segítséget kérni, így elkerülheted az utolsó pillanatban való kapkodást.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai nap úgy jársz a legjobban, ha tudatosan kerülsz minden konfliktust. Nem ez az a nap, amikor vállalni kell a harcokat, inkább térj ki a lehetséges ellenségeskedők elő, és ha van főnököd, engedd el a füled mellett, amit rád mond, ne keveredj fölösleges vitába. Olyan állapotban lehetsz most, amiben sokkal ingerlékenyebb vagy a megszokottnál.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Azt hiszed felkészültél rá, gondolatban lehet ezerszer lejátszottad már a szituációt, de az élet rád cáfolhat. Jobban jársz, ha félreteszed az előzetes elképzeléseidet, mert a dolgok a valóságban végül egészen máshogy alakulhatnak, nem pont úgy, ahogy elképzelted. De könnyen előfordulhat, hogy ez jót jelent, mert sokkal jobban alakul majd minden!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha van olyan közeli ismerősöd, barátod, volt szerelmed vagy rokonod, akitől nagyon eltávolodtál az elmúlt években, itt az idő újra felvenni a fonalat. Ez az a nap. Köss békét vele, hogy beléd is beköltözhessen a béke, tedd félre minden sérelmedet, bármekkora is legyen az, s meglátod, a változás magától elindul.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jobban teszed, ha kedden sokkal körültekintőbben jársz el, mint általában szoktál. Legyél éber és pontos, érj oda időben mindenhova, mert ha késel, annak beláthatatlan következményei lehetnek ezen a napon. Főleg az Oroszlánokkal vigyázz, ők ma különösen ingerlékenyek lehetnek, ha szétszórtságot tapasztalnak a részedről.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kedden nem biztos hogy minden úgy alakul körülötted, mint ahogyan vártad. Egy váratlan esemény vagy egy váratlan hír ugyanis rendkívül összekuszálhatja a dolgokat, neked pedig pillanatok alatt kell majd alkalmazkodnod. A szerelmi életedben azonban váratlan fordulat következhet, tartsd nyitva a szemed.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kedden a kapcsolataidnak kedveznek a bolygók, de nem lehet mindent a csillagokra bízni, jobban jársz, ha cselekvésre adod a fejed. Talán egy telefon, talán egy találkozó, vagy egy elejtett SMS is elég, hogy teljesen új mederbe kerüljön életed ösvénye. A munkádban ma nagyon megengedő lehetsz magaddal, energiáidat máshol kell majd hasznosítanod.

Bak (december 22. - január 20.)

Sokat kell tenned érte, de egyáltalán nem lehetetlen, hogy ez a kedd egy olyan meghatározó napként vonuljon be az életedbe, amit még évek múltán is emlegetni fogsz. Bármibe is fogsz ma, az nagy eséllyel van sikerre ítélve, de szükséged lesz az akaraterődre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ahhoz, hogy megtapasztalj új dolgokat, be is kell vállalnod némi kockázatot és kísérletezést. Kedveznek neked a bolygók, most szerencsés lehetsz, csak mozdulj ki a komfortzónádból. Szerencsédre neked ez sokkal könnyebben megy, mint elsőre gondolnád.

Halak (február 20. - március 20.)

Kedden nagy dilemma elé kerülhetsz. Véleményt kell mondanod valakiről, vagy valamiről egy társaságban és tudod, hogy az őszinteségeddel fájdalmat okoznál. Nehéz döntés előtt állsz, mert egy kegyes hazugsággal többet árthatsz az adott helyzetben, mint a kőkemény valósággal. Mérlegelj alaposan.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás