promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jobb, ha ma nem indulsz útnak, káosz a budapesti közlekedésben, az időjárás csak ront a helyzeten.
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte megbénult a budapesti közlekedés, pótlóbuszok és bosszankodó utasok lepték el a főváros buszmegállóit a 4-es, 6-os vonalán.

A BKK már pénteken kiadta közleményét, amelyben tájékoztatta az utasokat, hogy a hétvége folyamán a 4-es, 6-os villamosok csak rövidített útvonalon közlekednek, a kimaradó szakaszon pedig pótlóbuszok fogják szállítani a járművet igénybe vevőket. Sajnos azonban sokak számára ez új információ volt és csak élesben találkozott a vágányzárral.

A Budáról érkező villamosok csak az Oktogonig közlekednek, onnan pedig a Széll Kálmán térig pótlóbuszok mennek tovább.

A közösségi közlekedés korlátozása vasárnap éjfélig tart, azonban a hétfőre virradó járatok még nem indulnak el teljes szakaszukban, a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán között ugyanúgy pótlóbuszok közlekednek majd és azt is vegyük számításba, hogy a Margitszigetnél a Széll Kálmán felé menet nem állnak meg a pótlóbuszok!

Ennek tudatában az ezen a szakaszon közlekedők mindenképpen vegyék figyelembe a hétfői nap indulását, ugyanis felesleges bosszankodástól mentesülhet mindenki ennek az információnak a tudatában.

Továbbá a karbantartási munkálatokat és a pótlóbuszok megoldását a jelenlegi időjárás is nagyban nehezíti, ugyanis az esőzések miatt lassabbá vált a budapesti forgalom, türelmetlenebbek az emberek, sok esetben pedig figyelmetlenebbek is, ami az autósokra is igaz. Mindenképpen őrizzük meg nyugalmunkat ebben a jelenlegi helyzetben is és segítsük egymást a közlekedésben!

A Budapesti Közlekedési Központ pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy a pályafelújítás zökkenőmentesen történjék és korszerűbb, biztonságosabb lehetőségeket adhassanak utasaik számára. Hisz számukra is az utasok elégedettsége az első, azonban az ilyen és hasonló korszerűsítésekre sajnos akkor is szükség van, ha az olykor kényelmetlenségekkel jár. Ezt minden bizonnyal az utasok is megértik és elfogadják, hisz az érdek közös.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás