promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A BKK bejelentése minden budapesti arcára mosolyt fog csalni, rengetegen vártak már erre
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A BKK igazi örömhírt osztott meg a közösségi oldalán.

A Budapesti Közlekedési Központ mindössze pár napja jelentette be, hogy a célegyenesbe ért a Blaha Lujza tér hosszú ideje tartó felújítása, most pedig végre konkrétumokat is kaptunk, ugyanis a BKK elárulta, hogy szombaton, azaz december 10-én átadásra kerül a főváros egyik legikonikusabb helye, ami állítólag mostantól sokkal zöldebb és élhetőbb lesz – biztos, hogy sokaknak fog tetszeni.

A BKK nemcsak ezzel az örömhírrel örvendeztette meg a budapestieket, illetve azokat, akik a fővárosi tömegközlekedést használják, ugyanis az is bejelentésre került a minap, hogy nyolcadik alkalommal is útjára indul a Mikulástroli, ami mostantól több hétig fogja járni Budapest útjait – érdemes legalább egyszer elcsípniük az érdeklődőknek, hiszen valóban gyönyörű az ünnepi díszbe bújt jármű.

„Ünnepi dekorációba öltöztetett trolibusszal, vagyis Mikulástrolival is találkozhattok mostantól Budapesten; a nyolcadik alkalommal útjára indult járattal a 72M, a 75-ös, a 76-os, a 77-es, a 80-as és a 83M trolibusz vonalán január 8-ig, vasárnapig lehet utazni. A járaton a cipősdoboz-ajándékokat is gyűjtenek, amiket december 18-ig vár a Mikulás és segítője. A csomagokat rászoruló gyerekeknek juttatják el Magyarország legszegényebb részeire”

– közölte a Budapesti Közlekedési Központ a közösségi oldalán.

A BKK arról is tájékoztatta az embereket, hogy akik csatlakozni szeretnének a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójához, azok az alábbi BKK Ügyfélközpontokban is leadhatják a rászoruló gyermekeknek szánt, ajándékokkal teli cipősdobozokat:

  • Központi ügyfélszolgálat (VII., Rumbach Sebestyén utca 19-21.);
  • Keleti pályaudvar ügyfélközpont (VII., Baross tér, metróállomás, aluljáró szint);
  • Kelenföld ügyfélközpont (XI., Kelenföld vasútállomás, metróállomás, aluljáró szint);
  • Széll Kálmán tér ügyfélközpont (II., Széll Kálmán tér, metróállomás);
  • Szentlélek tér ügyfélközpont (III., Szentlélek tér, HÉV-állomás).

Itt lehet megnézni a Budapesti Közlekedési Központ posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás