promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 22: árvízként sodorhatnak el a kihívások a hétvége előtt, de van megoldás, hogyan juss levegőhöz
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán napja nagyon nehezen fog szintbe kerülni, de Mérlegnek is, aki már az elején durva vitába keveredhet valakivel. A napi horoszkóp újra megsúgja, miképp győzd le az utadba gördülő akadályokat!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne engedd magadat befolyásolni. Abszolút jók a meglátásaid, szóval támaszkodj nyugodtan a megérzéseidre a mai napon. Teljesen kizökkenhetsz, ha mások rád fogják erőltetni az akaratukat. A mai napon és este is igyekezz az élet pozitív dolgaira koncentrálni. Meg tudod találni az apró örömöket, ami fel tudják vidítani a lelkedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Tudatosítsd magadban, hogy képtelenség lesz ma mindenben megtalálni az örömödet. Olyan feladatok szakadhatnak a nyakadba, amikhez semmi kedved. Igyekezz gyorsan és határozottan túllendülni rajtuk, mert csak ezután lélegezhetsz fel. Kicsit érzelgősebb vagy, szóval ne vedd magadra, ha kritika ér. El kell fogadnod, hogy most nem vagy a csúcson.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad meghátrálnod a kudarcoktól, és mindenképpen motiváltnak kell maradnod. Kisebb bukkanók előkerülhetnek, de ezeket lazábban kell kezelned, és ha muszáj, akkor újra neki futni az adott feladatnak. Próbálj meg türelmes lenni, mert most ez lehet a sikerednek a kulcsa. Mások most nem fognak megoldani semmit se helyetted.

Rák (június 22. - július 22.)

Engedd kicsit szabadon a kreativitásodat. Ha ezt megteszed, akkor ez egy nyugodt nap lehet a számodra, mert a nagyobb problémákra is könnyedén meg fogod találni a megoldást. Nehezebben indulhat a nap, de a délutáni órákban igazán aktív tudsz lenni. Pörögj is fel, mert akkor az estédet magadra és a szeretteidre tudod áldozni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha nem vigyázol, akkor könnyen kicsúszhatnak a kezed közül a dolgok. Igyekezz elkerülni a konfliktusokat - most nem baj, ha a háttérbe húzódsz kicsit a munkahelyeden is. Úgy néz ki jelenleg nem nagyon szabad bíznod a külsős emberekben. Most még olyan is kecsegtethet szép ígéretekkel, aki közel áll hozzád, csak hogy ne bántson meg.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remélhetőleg ki tudtad magad pihenni a este, mert valami nagy kihívás várhat rád ezen a napon. Nyugalom, mert jó formában vagy, így semmitől se szabad megijedned. A munkádra egy fokkal jobban oda kell figyelned. Ha kapkodsz, akkor könnyen hibát csinálhatsz. Utána igyekezz minél jobban feltöltődni: egy szimpla séta is kitisztíthatja a fejedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezebben indul a napod a kelleténél, és még az ágyból sincs nagyon kedved kibújni. Előfordulhat, hogy már az elején vitába keveredhetsz valakivel. Óvatosan kell fogalmaznod, mert könnyen megbánthatod a környezetedet. Figyelj oda a többiek érzéseire igényire. Délután már sokkal könnyebben fog menni minden.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most az lenne a legfontosabb, hogy megteremtsd a harmóniát a magánéletedben. Kis dolgok miatt kaphatod fel a vizet, és nem szabad hagynod, hogy ez uralkodjon rajtad. Ha van párod, akkor vele is jobban meg kell találnod a közös hangot. Tanulhatsz a kisebb hibáidból, és ez így is a helyes. Ez a nap tartogathat meglepetéseket.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem árt őszintének lenned mindenkivel, még akkor is, ha szorul a hurok. Jelenleg még a kisebb füllentések is visszaüthetnek, szóval kerüld el őket. Könnyen egy vita kellős közepén találhatod magad otthon, de ne mélyülj el benne teljesen. Ha a tüzet nem táplálják, az egy idő után ki fog aludni. Próbáld meg élvezni most az élet apró örömeit.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygók rengeteget segítenek neked abban, hogy a csúcson legyen a problémamegoldó képességed. Tényleg sziporkázol, szóval használd is ki ezeket a pillanatokat. Most még a környezetedben lévő embereket is le tudod venni a lábáról, de azért ne legyél túl rámenős. Ez az este talán pont ideális, hogy kimozdulj a négy fal közül.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok dolog zsonghat a fejedben, így nehezebben tudsz egy dologra koncentrálni. Pedig muszáj leszel, mert ha most egy fenékkel akarsz több lovat megülni, az nagyon nem fog működni. Tudj le egy problémát, és csak utána jöjjön a következő. Az se baj, ha nem tudsz végezni mindennel. Inkább mérlegelj, hogy mi most a legfontosabb.

Halak (február 20. - március 20.)

Figyelj oda, mert néhány ember direkt hátráltatni akar. Nem szabad engedned, hogy bárki szabotálja a munkádat. Ha minden gondra megoldást találtál, akkor foglalkozhatsz végre kicsit az álmaiddal. Valld be, hogy ezt elhanyagoltad az utóbbi időben. Sosem késő őket beteljesíteni, ezt te is jól tudod. Gondolkozz el este azon, hogy mi az, amibe szívesen belevágnál.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás