promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komolyan gondolják: az ALDI az űrben tervezi megnyitni a következő boltját
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az élelmiszerlánc komolyan vizsgálja ennek lehetőségeit, a vevőket is megkérdezték, mégis melyik bolygón kellene letelepíteni a következő boltot.

Az Aldi nem viccel, ha üzletről van szó, minden a vevőkért! Legutóbb mi is beszámoltunk róla, hogy az üzletlánc külön gyümölcsmagozó szakorvost foglalkoztat, mert olyan nincs, hogy egy aprócska magocska véletlenül fennakadjon egy kedves vevő torkán. Alexandrának egymagában kell elvégeznie ezt az óriási feladatot, hiszen az Aldinak jelenleg több mint  160 üzlete van Magyarországon. Az tehát nagyon-nagyon sok kicsi magocska.

A gyönyörű Alexandra híre bejárta az egész országot, azóta vásárlók tömege rohanta meg a boltokat, hogy direkt az általa magozott gyümölcsökből válogasson. Az Aldi menedzserei már biztosan dörzsölik a tenyerüket, hogy a különleges, a vevők egyéni igényeire szabott szolgáltatás ennyire sikeres lett, a marketing osztály azonban mégis hagy némi kivetni valót maga után.

Az ugyanis, hogy az Aldi komoly terjeszkedésbe kezdett, úgy tűnik egyszerűen nem ütötte meg az ingerküszöböt, és ma is alig tud róla valaki. Pedig a cég hivatalos TikTok oldalán is megkérdezte a vevőktől, hogy mégis melyik bolygón kellene megnyitni a következő üzlethelységet? Márpedig ez egy hivatalos csatorna, tehát hivatalos, és ami hivatalos, azt illik komolyan venni.

Nos, amíg mi azon gondolkodunk, hogy mégis melyik bolygóra vagy égitestre építsen üzletet az Aldi, addig az enteriőrtervezők komoly munkába láttak, és elképesztő belső terekkel és technológiai innovációkat igénylő megoldásokkal rukkoltak elő.

A tervek szerint lesz olyan Aldi, aminek egyszerűen nem lesz teteje, így elképesztő bolygóközi panorámát nyújt majd a boltba betévedő vásárlóknak. A hűtőgépeket is új technológiával fogják lecserélni, és ne menjünk el szó nélkül az új ternékek mellett sem, alig várjuk már a görögdinnye méretű narancsokat és a fitness labda méretű almákat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás