promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez az álomszép magyar nő az Aldi gyümölcsmagozó szakorvosa, Alexandra egymaga magozza az összes gyümölcsöt
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bemutatjuk Alexandrát, az Aldi gyönyörű gyümölcsmagozó szakorvosát.

Az Aldinak jelenleg több mint 160 üzlete van Magyarországon, ahol dolgozók ezreit foglalkoztatják. Az Aldi mindig széles kínálattal, nagyszerű akciókkal, ropogós pékárukkal, illeve gyönyörű gyümölcsökkel és zöldségekkel várja a vásárlókat, és most kiderült, hogy arra is külön emberük van, aki a magozásokért felel.

Az Aldi Magyarország gyümölcsmagozó szakorvosa Alexandra, az álomszép, fiatal nő, aki felelősségteljes munkát végez az üzletláncnál, hiszen az összes gyümölcsöt ő magozza egyszemélyben. Bizony, Alexandra szedegeti egyesével a magnélküli szőlőből a magokat, ő kezeli a magszegény dinnyéket, de még a magozott meggybefőtt is csak akkor kerülhet fel a polcokra, ha ő már kezelésbe vette.

Ez persze csak poén, természetesen nem létezik ilyen munkakör sem a magyarországi, sem egyik ország Aldi-hálózatnál sem, de úgy tűnik, az embereknek bejött ez a vicces videó, ami meg kell hagyni, annyira hihetően van megcsinálva, hogy könnyen lehet, valaki el is hinné, hogy gyümölcsmagozó szakorvosnak is lehet jelentkezni az üzletláncnál.

Az egész poénvideó úgy indul, hogy egy "vásárló" odamegy az egyik Aldi-dolgozóhoz, és megkérdezi, hogy hogy készül a magnélküli szőlő. Erre a csinos alkalmazott azt feleli, hogy

Alexandra intézi a hátsó raktárban.

Ezután bemutatkozik Alexandra, az Aldi gyümölcsmagozó szakorvosa, aki elmondása szerint az üzletlánc összes áruházának gyümölcsét operálja.

„Magozott megy? Mag nélküli paradicsom? Esetleg lekvár? Én csinálom. De ugyan, nem nagy ügy. Nem tartom számon a teljesítményem”

- majd láthatjuk munka közben Alexandrát, aki lassan az 1 milliomodik szőlőmagot operálja ki a gyümölcsből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás