promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliárdos nézettséggel futnak a boszorkányos videók a TikTokon, követik és használják is a mágiákat a felhasználók
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztő nézettségi adatokat produkálnak azok a videók a TikTokon, amelyek varázslatokat mutatnak be mindennapjainkban.

Ha a TikTokról el kezdünk beszélni, mindenki azonnal táncos kihívásokra, vicces videókra és hihetetlen életképekre gondol, azonban most már hódít az új őrület, a Live Mágia! A varázslatokat hivatásos boszorkányok végzik, legalábbis videójukban annak mondják magukat, akik hosszú évszázadok hagyományait elevenítik fel és ajánlják praktikáikat a nagyérdeműnek. Az egyik legnagyobb ilyen trend most a bájitalokra és a próféciákra összpontosít. - tudtuk meg a BBC-től.

A WitchTok hashtaggel ellátott videók több mint 30 milliárd megtekintést gyűjtöttek már össze, és rengeteg mágiát ajánlanak a leendő boszorkányok számára. Az alkotók szerint ráadásul ez sokkal közelebb hozza a mágikus közösséget egymáshoz, mint korábban bármikor.

A TikTok #witch hashtagejét közel 20 milliárd, a #witchtiktok hashtaget közel kétmilliárd, a #babywitch hashtaget pedig az újoncok számára készítették, és több mint 600 millióan nézték meg eddig. Mind közül talán Ayla Skinner neve lehet ismerős, aki azzal vált ismertté követői előtt, hogy végre is hajtja a varázslatokat, amiket bemutat és a visszajelzések alapján még működnek is.

 

Sokszor hivatkozik is történelmi jelentőségű eseményekre, amelyek valamilyen boszorkány beavatkozása által vált valósággá. Ezzel is buzdítja követően és az érdeklődőket is egyaránt, hogy tájékozódjanak a témában, hiszen a tanulás elengedhetetlen ebben a témakörben. És ahogyan az már megszokottá vált az elmúlt néhány évben, az internet fejlődésével az online oktatás abszolút elfogadottá vált napjainkra. Nem kivétel ez alól a boszorkányság sem, így egy jól összerakott TikTok videó is alkalmas lehet a mágia művészetének gyakorlására. Ha még nem is tujuk hogyan kezdjünk hozzá, az említett népszerű csatornák népszerű varázslatait elnézegetve minden bizonnyal elleshetünk néhány fortélyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás