promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lady Gagát boszorkánynak tartják - Egy rejtélyes eset miatt beindult a nagy vita az interneten
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha valamire, hát erre Lady Gaga biztosan nem fog reagálni.

Lady Gaga továbbra is el van keseredve egy régi úgy miatt, mivel még mindig nem találja a rendőrség azt a férfit, aki fegyverrel rálőtt az énekes és- színésznő kutyasétáltatójára.

Ryan Fisher anno Lady Gaga három francia bulldogját sétáltatta meg, amikor megtámadta egy csapat. A művésznő alkalmazottját mellkason lőtték, majd két kutyát elvittek – a harmadik el tudott szökni. Gaga testőre hála égnek ráakadt Fisherre, akit gyorsan kórházba szállítottak, így túlélte a rablást.

Voltak fordulatok az ügyben (például Gaga kutyái kalandos módon visszakerültek), de a legnagyobb az volt, amikor a Fisherre tüzet nyitó férfit véletlenül kiengedték az előzetesből egy adminisztrációs hiba miatt. Mivel alapból túl nagy volt a médiavisszhang körülötte, azóta gyorsan és alaposan felszívódott, hogy ne kerüljön vissza a börtönbe.

A rendőrség most 5 ezer dollárt ajánlott fel annak, aki bármit tud James Howard Jackson hollétéről. Ide kattintva meg is lehet nézni, hogyan néz ki. A nyakán lévő tetoválásról könnyen felismerhető.

Az internet népe persze nem azzal volt elfoglalva, hogy keresik a Lady Gaga alkalmazottját megtámadó bűnözőt, hanem azzal, hogy Lady Gaga boszorkány.

Egy videó indította be a rajongók, na meg a trollok fantáziáját is. Lady Gaga éppen Németországban lépett fel, és a közönség egyik elől lévő tagja valamit fel akart dobni a színpadra, ami valószínűleg el is találta volna az énekesnőt. Na igen, de az a valami nem jutott el a művésznőig, mivel valami megállította.

Rögtön mindenki elkezdett poénkodni, hogy szinte biztos, hogy Lady Gagának valamilyen láthatatlan erőtere van, ami védi őt. Nincs mese, ez már szabályosan mágia.

Természetesen Twitteren is mindenki belevágott a videó kivesézésébe, ahol már 4,3 milliós megtekintése van. A legvalószínűbb az, hogy a színpadnál található ventilátorok akadályozták meg azt, hogy a rajongó fel tudja dobni azt, amit szeretett volna. Itt többségében valamilyen ruhadarabot akarnak bedobni Gagának, például melltartót, ami azért elég könnyű súlyú. 

Akinek X-aktás magyarázat kell, az maradhat annál a misztikus teóriánál, hogy Lady Gagnának láthatatlan erőtere van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás