promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 10: végre tovább akarsz lépni? Akkor most kell elengedned néhány negatív embert az életedből
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpiónak szüksége lesz a vakmerőségére, míg a Vízöntő egy családi probléma végére tud pontot tenni. Fejben már lehet nem árt készülnöd a következő hétre, a napi horoszkóp pedig megmutatja, hogyan tedd!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma kielégítő lehet a hangulatod, és az otthoni dolgok is jól haladhatnak. Ha a szüleiddel találkozol, akkor nem árt velük egy mély beszélgetést tenned, mert sok mindenre rávilágíthatnak. Tényleg meghitt napot tölthetsz családi körben. Az estére érdemes elővenned a kedvenc hobbidat, mert el tudja terelni mindenről a gondolataidat.

Bika (április 21. - május 20.)

Jól kell kihasználnod ezt a napot, és szánnod kellene belőle időt családodra, valamint a barátaidra is. Kicsit hajlamos vagy bezárkózni, de pont az életet kellene élvezned. Mindenképpen mozdulj ki társasággal a négy fal közül. Most elég azokat a feladatokat elvégezned, amik tényleg halaszthatatlanok.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Fontos, hogy mindent tisztán átláss magad körül a mai napon, és ehhez nagy nyugalomra van szükséged. A káosz csak akkor uralkodhat el, ha túlságosan kapkodva akarsz mindent megcsinálni. Legyél önmagad, és ne hagyd, hogy a környezeted befolyásoljon. Az este tökéletes lehet, ha magadra szánod az időt.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók segítenek abban, hogy nagyszerű tetteket tudj ma véghez vinni. Az a lényeg, hogy ne legyél túl merev. Tudod jól, hogy nem muszáj mindennek tökéletesnek lennie. Mindenhez tudsz találni B tervet, szóval ne rontsa el a hangulatodat az, ha nem sikerül valami elsőre. A konfliktusokba csak akkor menj bele, ha már valaki túl messzire megy a környezetedben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Továbbra is azzal jársz a legjobban, ha a saját érzelmeidet igyekszel rendbe tenni, néhány dologban pedig ideje lenne pihenőt tartani. Ne akarj túl sokat markolni, és haladj mindenben fokozatosan. Ha a tennivalókat előre ütemezed, akkor jobban át tudod őket gondolni, és el is tudod engedni a fantáziádat. Ez jó hatással lehet a kreativitásodra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Fontos, hogy továbbra se cselekedj semmiben elhamarkodottan, és legyél türelmes. Ha lelkesen és keményen dolgozol, akkor minden célod végre megvalósulhat. Ne törődj azokkal a barátokkal sem ismerősökkel, akik nem hisznek benned. Ez a téma elő is kerülhetett a hétvégén. Foglalkozz és építkezz azokkal, akik végig melletted álltak. Legyél visszafogott a költekezésben, később szükség lehet a pénzre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ez a nap alkalmas lehet arra, hogy átgondold a céljaidat. Elég sok mindent akarsz egyszerre, és a sok út egyre ziláltabbá fog tenni. Főleg a lelkedet tudja megtépázni ez az egész. Egy dologhoz kellene ragaszkodnod, és azt következetesen végig vinni. Egy barát, vagy közeli családtag segíthet abban, hogy merre kellene haladnod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég sok mindenben tovább szeretnél lépni az életben, és ezek a gondolatok egyre erősebbek lesznek. Úgy néz ki muszáj leszel kockáztatni, különben távolodni fogsz ezektől a céloktól. Jövő héten olyan kihívás vár rád, amikor is szükséged lesz a vakmerőségedre. Nem mersz mindent maradéktalanul bevállalni, pedig lehet, hogy kellene.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma felütheti a fejét néhány probléma, de ezeket igyekezz a legrövidebb úton megoldani. Lényeges, hogy ma nem akarj semmit se túlbonyolítani. Nemsokára új célok üthetik fel a fejüket a karrieredben, de a magánéletedben is. Csak akkor tudsz bátra nekirugaszkodni ennek az útnak, ha teljesen fel vagy töltődve. Este egy kis séta ki tudja tisztítani a fejedet.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygók igazán kedveznek neked, és meg tudod szüntetni a zűrzavart magad körül. Fel kell venned a harcot, ha nem érzed jól magadat az otthoni környezetedben. Muszáj, mert különben nem fog megváltozni semmi, amit szeretnél. Fontos, hogy a többiek is igazodjanak a te igényeidhez. Az este végre ideje lenne hátra dőlnöd. Még az is segíthet, ha hamarabb fekszel le aludni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jó eséllyel pontot tudsz tenni valami családi probléma végére. Nem szeretsz közvetítő lenni, pedig jelenleg remekül menne neked ez a szerep. Ha nem is tudsz mindent megoldani száz százalékosan, a környezeted elég sok mindent megért, és átlát. Este nyugodtan lehetsz picit önző, és csak azzal foglalkozz, ami téged kapcsol ki.

Halak (február 20. - március 20.)

Az önbizalmad újra sínre kerülhet. Meg kell találnod a belső boldogságodat, és kihasználni a benned rejlő lehetőségedet. Még arra is igyekezz mosolyogni, aki morcosan néz rád. Nagyon fontos, hogy senkitől se vedd át a negatív energiákat. Most olyan határozott vagy, hogy néhány félreértést is tisztázhatsz a családoddal. Sok dolog van, amiben inkább neked van igazad.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás