promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Undorító dolgot csinált az árufeltöltő a szupermarketben, és egy dühös vásárló szerint ki kellene rúgni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy vásárló azzal vádolt egy szupermarket árufeltöltőjét, hogy megbocsájthatatlan bűnt követett el.

Már a többség azért hátat tudott fordítani annak a sztereotípiának, hogy az árufeltöltők munkája abszolút lenézhető. Ezek az alkalmazottak gondoskodnak arról, hogy a termékek mindig megfelelő mennyiségben és minőségben legyenek elérhetők a vásárlók számára, legyünk akár a Lidlben, az Aldiban, a Sparban, vagy a Tescóban.

Egy árufeltöltő feladata azért jóval kiterjedtebb, mint azt bárki hiszi, és olykor kimondottan stresszes is tud lenni. A leltárakban való részvétel, a készletnyilvántartás segítése, vagy éppen a termékek frissességének, minőségének és lejárati idejének folyamatos ellenőrzése egy nagyáruházban igazán kimerítő feladat tud lenni.

A Mirror arról számolt be, hogy az egyik szupermarket dolgozója undorító dolgot csinált, legalábbis az egyik vásárló szerint. Az alkalmazott éppen a húspultokat töltötte fel, de az árut a padlóra helyezte, mielőtt a polcra tette volna őket.

A dühös vásárló fel is töltött erről egy fényképet a Facebookra, amit ide kattintva tudtok megnézni. Na igen, csak itt még valamit azért kötelező megemlíteni: a húsok úgy voltak a földön, hogy be voltak fóliázva, vagyis előre csomagolt árukról volt szó.

A vásárló azt mondta, nem hiszi el, amit az árufeltöltő csinált egy ausztráliai boltban, és vehemensen kiborult. Magyarországon nem igazán szokott ilyen történni, mivel figyelnek arra, hogy még a csomagolt húsok se érintkezzenek a padlóval.

A nő hozzátette, hogy nem ez az első alkalom, hogy rajtakapja a személyzet egyik tagját, hogy ugyanezt teszi. Sokan egyetértettek vele, míg más vásárlók megvédték az árufeltöltőt, és szerintük a reklamáló hölgy túlságosan is felfújja ezt az egészet.

„Ne nyalja, vagy egye meg a csomagolást, és minden rendben lesz”

- írta az egyik kommentelő válaszul.

Ti hogy gondoljátok? Valóban hibát követett el az árufeltöltő?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás