promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 18: muszáj merészen kockáztatnia néhány csillagjegynek a hétvége előtt, de vajon te is köztük vagy?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kost az időjárás is megviselheti, míg a Bak pénzügyi viták közepén találhatja magát. Sok csillagjegynek nehéz döntéseket kell meghoznia a hétvége előtt, de mindenben segít a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Szellemileg a csúcson lehetsz, de fizikailag eléggé le vagy merülve. Lehet az időjárás is hatással van arra, ha kicsit rosszabb a hangulatod. Keress apró örömöket, amik fel tudnak dobni. Ne engedd, hogy a mai napon bárki sürgessen. Ha kapkodsz, akkor csak rosszul sülhetnek el a dolgok, és a feladatok sem úgy lesznek elvégezve, ahogyan azt te szeretnéd.

Bika (április 21. - május 20.)

Ez a szélsőségek napja. Egyik pillanatban olajozottan megy minden, a másikban meg lehet, hogy egy óriási vita közepén találod magad. Tényleg feszültség van a levegőben ma, de igyekezz megőrizni a hidegvéredet. Ha kizökkent valaki valami butasággal, miközben a feladataidat végzed, akkor nagyon nehéz lesz visszatalálni a helyes útra. Inkább vonulj el picit, ha bajt érzékelsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Valami, amitől nagyon féltél végre meg fog oldódni. Szükség van a határozott énedre, hogy mindent kézben tudj tartani. A negatív embereket a kommunikációddal ügyesen le tudod fegyverezni. Ne engedj a csábításnak, hogy halasztgasd a dolgokat. Gondolj erre úgy, mint az utolsó nagy sprint, aztán végre jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Rák (június 22. - július 22.)

Számíts arra, hogy a szokásosnál gyorsabban fog telni ez a nap. Hála égnek a bolygók több energiát biztosítanak a számodra, szóval ha nem kaptál a nyakadba előző nap felesleges kihívásokat, akkor remekül fogsz tudni összpontosítani. Hamarosan felszabadulsz, és olyan dolgokba is belevághatsz, amire eddig nem volt időd. Nagy szükséged is lenne erre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Magad mögött kellene hagynod a munkát és a gondokat, különben erősen el fogsz fogyni. Ha kevés is a szabadidőd, muszáj azzal foglalkoznod, amit igazán szeretsz. Nyugodtan lehetsz most önző, senki sem fogja rossz néven venni tőled. Cserébe te is legyél picit kedvesebb mindenkivel, és meg lesz a harmónia a környezetedben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem leszel a legtöbb dologgal kibékülve, ami ma történik, de össze kell szedned magad. Nagyon sok múlik a hozzáállásodon, hogy miképp tudsz rugalmasan viszonyulni a problémákhoz. Tele vagy energiával, de ezek a semmibe veszhetne, ha olyan dolgokra pocsékolod, amik jelentéktelenek. Jól gondolj át mindent!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kellemes lehet a hétvégéd, de ehhez kerülnöd kell a piszkálódást. Nem szabad görcsösen ragaszkodnod az elképzeléseidhez, és kisebb dolgokon fennakadnod. A bolygók hatására sokkal nyitottabb és közlékenyebb leszel. Ma megismerkedhetsz valakivel, akivel nagyon egy hullámhosszon lehettek, persze ehhez ki kell mozdulnod, és kezdeményezni is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A közelgő hétvégén nem szabad üzlettel foglalkoznod, mert nem tud ráállni az agyad a helyes döntésekre. Persze tervezgetned még szabad, de csak lazán. Nem tudtad még minden energiádat felszabadítani, így arra kellene koncentrálnod, hogy ez megtörténjen. Pihenj sokat, és a munka helyett inkább a hobbiddal törődj.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai napon nem igazán leszel képes az alkalmazkodásra, de arra sem, hogy elengedd magad, szóval meglehetősen nehéz hétvége előtt állsz. A beletörődés, vagy a „mindent vagy semmit stratégia” nem vezet győzelemre. Kénytelen leszel néhány dologban kompromisszumot kötni. Meg kell találni, hogy mi tud megnyugtatni igazán.

Bak (december 22. - január 20.)

A pénz válhat a vita forrásává a közeli környezetedben. Egymást okolhatjátok a felesleges kiadások miatt, de valamilyen szinten senkinek sincsen igaza, szóval jobb lenne átugornotok ezen. Nagyon fel tud forrni az agyvized, ha igazságtalanságot tapasztalsz magad körül. Természetesen védd meg magad, de ne legyél senkivel sem nyers.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók remekül állnak ahhoz, hogy rád találhasson a szerelem a közelgő hétvégén. Próbálj meg kimozdulni és ismerkedni ha szingli vagy. Ha párod van, akkor viszont lehet néhány szócsatátok, mert sokkal hevesebb a vérmérsékleted, de próbálj meg higgadtan kezelni mindent. Megnőtt a kalandvágyad, így nehezen tudsz egy helyben maradni.

Halak (február 20. - március 20.)

Az ingerültséged nem használ annak, hogy jól induljon a közelgő kánikulai hétvége. Remélhetőleg nem hagytál munkát a közelgő napokra, mert most nehezen megy, hogy külön tudd választani a magánéletedet a hivatásodtól. Ha fontos feladataid is vannak, akkor se hanyagold el a párodat, vagy saját magadat – legyen időd a pihenésre.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás