promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkolódtak a rendőrök az M6-os autópályán, amikor belenéztek a csomagtartóba
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rendőri ellenőrzés során egy Volkswagen Arteont kapcsoltak le, aminek elképesztő, hogy mi volt a csomagtartójában.

Nem újdonság, hogy Magyarországon is autóval megy nyaralni a nagycsalád. Igazából így olcsóbban is ki tudnak jönni, mintha vonattal mennének, ráadásul tudjuk nagyon jól, hogy nyáron milyen káosz szokott uralkodni a MÁV-nál. Most a legtöbben a légkondi miatt szoktak dühöngeni, ami sok kocsinál vagy nem működik, vagy nincs is. Szóval a MÁV helyett sokan inkább az autó mellett döntenek a nyaraláskor.

Most 2023-tól azért erősen drágultak a matrica árak, a havi matrica személyautók esetében 8900 Ft-ra, azaz 71 százalékkal nőtt. Jövő év márciusáig egy európai uniós rendelet szerint minden tagországnak be kell vezetnie az egynapos autópálya-matricát, de úgy néz ki ez sem lesz olcsó.

Tehát a drága autópálya-matrica sem zavarja a családokat, hogy autóval keljenek útnak. Persze rögtön tegyük hozzá, hogy a mostani eset nem a magyarországi M6-os autópályán történt, de a hazánkban is volt már hasonló eset.

A rendőrség Manchester közelében az M6-oson egy Volkswagen Arteon típusú személygépkocsit állított meg. Aki jól ismeri, az tudja, hogy ennek azért elég tágas csomagtere van. Az autót átvizsgáló rendőrök sokkolódtak is, amikor benéztek a csomagtartóba.

A család éppen nyaralni ment, és a szülők a Volkswagen hátuljában egy rögtönzött mini hálószobát rendeztek be, ahol voltak takarók illetve párnák. A rendőrség így fel tudta hozni, hogy így a két gyerek ugye nem volt bekötve, szóval veszélynek volt kitéve, valamint a sofőr nem rendeltetésszerűen használta a járművet.

Sok kommentelő inkább lazábban fogta fel a dolgot, és azt mondták, hogy nincsen ezzel semmi gond. Ti mit gondoltok? A lenti posztban közben megnézhetitek, miképp volt berendezve a Volkswagen hátulja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás