promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: miért kell, hogy óvatos legyél? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Váratlan öröm: Kapcsolati kérdésnél azt mutatja a lap, hogy jó irányt vesz a párkapcsolatod. Valamilyen váratlan eseményre számíthatsz, ami nagy változásokkal jár. Emiatt azonban ne aggódj, hiszen elhozzák számodra a várva várt boldogságot. Engedd el magad, merd jól érezni magad a bőrödben! Egészség terén gyógyulást, hirtelen javulást mutat a kártya, anyagi jellegű kérdésnél pénznyereményt jelez. A munkádban fizetésemelésre, jutalomra számíthatsz.

2. kártya jelentése:

Hamisság: Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy légy óvatos, kire bízod a titkaidat, mert a környezetedben van valaki, aki nagy eséllyel ki akar használni téged. Valamiért félrevezet, még ha nem is szándékosan. A lap azt is jelentheti, hogy saját magadnak hazudsz: becsapod magad azért, mert a valódi érzéseid felvállalása túl kockázatos lenne. Párkapcsolati kérdésnél azt mutatja a kártya, hogy nagyon mások vagytok az illetővel, nem azonos az értékrendetek, ami a későbbiekben gondot okozhat. Pénzügyek terén kockázatos befektetésre utal a kártya.

3. kártya jelentése:

Vágy: Ideje tenni a vágyaidért, nem elég csak álmodozni valamiről vagy valakiről. Türelmesnek kell lenned, mert még nem jött el az ideje, hogy megkapd, amit szeretnél. Párkapcsolati kérdésnél az illető elrejti a vágyait, nem mutatja ki az érzéseit. Férfi kérdező esetében a kiszemelt nő nehezen elérhetőnek tűnik, de még nincs veszve semmi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás