promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kíváncsi vagy a jövődre? Így jósolhatsz magadnak egyszerűen!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly döntés előtt állsz, de bizonytalan vagy, és nem tudod, mi lenne a jó lépés? Ilyenkor azok, akik kicsit is spirituális gondolkozásúak, jósnőhöz fordulnak segítségért. Ha nem tudsz vagy nem szeretnél tízezreket költeni arra, hogy valaki megmondja a jövőt, használd ezeket a módszereket útmutatásul. Akármelyik formáját is választod a házi jóslásnak, fontos, hogy keress egy nyugodt helyet, csendesedj el, és koncentrálj a téged foglalkoztató kérdésre.

Jóskártya

Az első írásos feljegyzések a tarot kártyákról a 14. századból származnak. Minden egyes lap valamit szimbolizál, mást-mást jelent. A jósnők már profin kezelik a kártyákat, legyen szó tarot vagy cigánykártyáról. Te is elsajátíthatod ezt a tudást egy kis gyakorlással. Nem kell mást tenni hozzá, csak beszerezni egy jóskártya paklit, majd „felütni” az internetet, ahol megtalálod a kártyák leírását. Fontos, hogy alaposan keverd meg a kártyákat és bal kézzel húzz a pakliból! Egy nap csak egyszer jósolj magadnak!
Többféleképp vetheted ki a lapokat: az egylapos húzással gyors választ kaphatsz a kérdésedre, a többlapos húzáshoz viszont érdemes az internetet segítségül hívni, ahol különféle kártyavetési módokat találsz. A többlapos húzás előnye, hogy bővebb, részletesebb információkat kaphatsz. Külön lap mutatja a kérdést, a múltat, a jelent, a jövőt; a kérdésedhez kapcsolódó konkrét személyeket is jelölhetnek a kártyák. Angyalkártyákból napi egy lapot húzz, ami a jelenlegi helyzetedre reagál, megadhatja a helyes irányt, ösztönöz téged.

Inga

Érdemes „profi” ingát beszerezni, valamint egy ingatáblát, ami fölött kiingázhatod a kérdéseidre a választ. Az inga az eldöntendő kérdésekre válaszol, tehát úgy tedd fel a kérdéseidet, hogy azokra igen vagy nem legyen a felelet. Létezik egy leegyszerűsített változat, aminek sokan kétségbevonják a működését, de nem veszítesz vele semmit, ha kipróbálod. Fogj egy gyűrűt és egy hosszabb hajszálat. Fűzd át a gyűrűn a hajat, majd csippentsd össze a végeit két ujjal. Helyezd a tenyeredbe a gyűrűt, majd add meg az irányokat: például, ha kört ír le az inga, akkor igen a válasz, ha egyenesen leng, akkor pedig nem. Ha megvan a kérdés, óvatosan emeld fel a gyűrűt a hajszál segítségével, majd tartsd a tenyered fölött, amíg ki nem leng a gyűrű valamilyen irányba. Tesztelheted is az ingát, olyan kérdésekkel, amikre biztosan tudod a választ. Ez után jöhetnek a téged foglalkoztató kérdések. Mindegyik után helyezd vissza a gyűrűt a tenyeredbe. Ha áll vagy egyhelyben pörög a gyűrű, akkor még nincs itt az ideje a döntésnek.

Számok

Koncentrálj arra a kérdésre, amire választ vársz és kérd magadban a segítséget! Figyeld, hogy a nap folyamán milyen visszatérő számokat látsz például a rendszámtáblákon, az órán vagy a telefonon. Minden egyes szám jelentéssel bír, segít abban, hogy ráláss a helyzetedre, és megtudd, mi a helyes lépés az adott szituációban. Megvannak a számok? Akkor nézd meg a hozzájuk tartozó magyarázatot az alábbi cikkünkben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás